Setembre: mes dels artesans de la carn

Setembre està molt a la vora i amb ell comença el compte arrere cap a la I Trobada Anual d’Artesans de la Carn, alguna cosa que ens anima a encarar el retorn a la rutina amb optimisme.

Durant aquest mes, es duran a terme tots els preparatius finals per a garantir que la celebració, que tindrà lloc els pròxims 30 de setembre i 1 d’octubre a Madrid, siga tot un èxit.

La I Trobada Anual d’Artesans de la Carn, que congregarà a carnissers de tot el país, ha desenvolupat per a la seua primera edició un programa que compta amb taules redones, xarrades i ponències en les quals intervindran alguns dels professionals més reconeguts del sector relacionats amb les noves tendències de producció i comercialització, nutrició, relleu generacional, economia, màrqueting i comunicació. Temàtiques l’objectiu de les quals és ajudar les empreses a abordar els canvis que s’estan produint i que es produiran en la realitat del sector carni i xarcuter.

Un altre dels propòsits d’aquest esdeveniment és posar en valor la importància del col·lectiu a Espanya, ja que compta amb més de 58.000 operadors distribuïts en més de 25.000 empreses artesanals que lluiten cada dia per fer dels seus negocis una via d’ingressos rendible. En definitiva, una cita anual ineludible des de la seua primera edició que servirà de punt de trobada per a tots els artesans de la carn que miren amb optimisme cap al futur i inquietud per augmentar el seu coneixement mentre amplíen la seua xarxa de contactes.

Comença el compte arrere!

Font: Artesans de la Carn.

 

Si vols fer-nos qualsevol consulta, truca’ns o escriu-nos, estarem encantats d’atendre’t.

T’ha semblat interessant? Comparteix-ho!

FORMEM PART DE:

Col·laborem amb estes entitats, signes de qualitat i fiabilitat.