PROVEÏDORS

Augusta Vitrinas

Augusta Vitrinas

Telèfon: 917 557 928

Email: actualia@actualiasl.com

Pàgina Web: augustavitrinas.com

AUGUSTA Vitrines, fabricació a mesura en mobiliari frigorífic i especialistes en interiorisme comercial.

La característica més important de les màquines que oferixen en AUGUSTA és que estan fetes a mida, per la qual cosa poden adaptar-se a qualsevol tipus de local (estret, ample, llarg, curt, amb columnes…) i d’altra banda, com a especialistes en retail, s’encarreguen de posicionar tots els elements d’eixa botiga o negoci perquè se li traga el màxim partit econòmic a la inversió.

La fabricació a mesura de les vitrines AUGUSTA es diferencia dels altres perquè dissenya un producte que complix amb totes les funcionalitats demandades pels qui les utilitzen diàriament.

La Selva

La Selva

Telèfon: 900 600 006

Email: laselva@laselva.es

Pàgina Web: laselva.es

Som una empresa centenària fundada en 1917 a Campllong (Girona), especialitzada en l’elaboració de productes d’alta xarcuteria.

Els nostres productes es fabriquen de manera tradicional i amb la millor selecció de matèria primera, per a així poder obtindre la qualitat que ens caracteritza.

A la Selva som referents en pernil cuit i polit, els quals elaborem sense pressa, dedicant el temps necessari per a aconseguir el sabor natural de sempre.

Lumilight Iluminacion

Lumilight Iluminacion

Telèfon: 669 77 91 11 / 963 598 387

Email: infolumilight@gmail.com

Pàgina Web: lumilight.es

Veure vídeo

Lumilight iluminació S.L. ofereix servicis com a fabricants d’iluminació LED per al món retail i innovacions específicament adaptades per a potenciar cada faceta del comerç minorista i majorista.

En este context, la llum no és només un mitjà per a veure; és una ferramenta estratègica que influïx significativament en la percepció del client i en la presentació de productes.

La nostra tecnologia LED redefinix els estàndards, oferint productes amb mètriques excepcionals i solucions tècniques avançades que s’integren de manera eficient en la infraestructura de qualsevol establiment comercial.

Caixa Popular

Caixa Popular

Telèfon: 629 623 089

Email: autonoms@caixapopular.es

Pàgina Web: caixapopular.es

Caixa Popular és entitat financera, cooperativa i valenciana que, des de fa més de 40 anys, treballa per a oferir una banca diferent, social i sostenible.

Tenen un ampli catàleg de productes i servicis exclusius a mesura per a comerços i autònoms, amb l’horari més ampli del mercat, obrint al públic matins i vesprades.

L’entitat financera oferix un Servici 5 Estreles d’atenció al client, senyal d’identitat que diferencia a l’entitat financera respecte a la resta del sector.

Estan molt conscienciats de la importància que té l’atenció, siga presencial, virtual o telefònica.

Treballen pel desenvolupament del comerç local amb l’objectiu de dinamitzar l’economia , generar riquesa i impulsar el desenvolupament dels nostres pobles i barris.

Fratelli Pagani

Fratelli Pagani

Telèfon: 968 435 051

Email: fernando.ferrer@paganiiberica.es

Pàgina Web: paganichef.it/es

Fratelli Pagani Ibèrica fusiona el dinamisme espanyol amb l’excel·lència italiana i aporta l’experiència de la seua empresa matriu, Fratelli Pagani S.p.A., una històrica companyia italiana amb una rica herència en el món dels ingredients.

El nostre compromís amb la màxima qualitat ens distingix com a líders del sector per als professionals de la indústria càrnia, xarcuteria i carn processada.

La passió, la investigació i la innovació conduïxen a la creació de solucions úniques i personalitzades concordes amb les diferents necessitats dels nostres clients, assegurant un servici ràpid i eficient gràcies a la col·laboració i l’esforç conjunt de tot el nostre personal.

CIJAM Càrnies

CIJAM

Telèfon: 962 717 025

Email: contacto@cijam.com

Pàgina Web: cijam.com

CIJAM Càrnies és un programari per a empreses càrnies que cobrix tots els processos de la indústria càrnia, per la qual cosa es dirigix tant a escorxadors a sales d’especejament, empreses de producció, processament i distribució.

Oferix un perfecte control de la traçabilitat, des de l’eixida de la granja fins que el producte arriba al consumidor.

El sistema moludar de CIJAM Càrnies permet personalitzar-lo i adaptar-lo a cada empresa i sector carni.

Genera precompra, registra l’entrada de mercaderia i mostra la relació de proveïdors, automatitza l’assignació de camions a rutes per a servir les comandes, controla els envasos i caixes de lliurament, registra totes les transformacions que patix cada producte i automatitza el control de les entrades i eixides dels vehicles pesants en la bàscula de camions.

Ens trobem en Lliria i prestem servici a nivell nacional.

Laboratoris Tacsa

Laboratorios Tacsa

Telèfon: 961 260 549

Email: valencia.atcliente@alsglobal.com

Pàgina Web: laboratoriostacsa.com

LABORATORIS TACSA SLU és un Laboratori d’Anàlisi i Assessoria tècnica Alimentària que disposa de la millor tecnologia i millors professionals del mercat per a satisfer les necessitats dels nostres clients, compliment amb els requisits legals i màximes garanties de qualitat. Oferim els nostres servicis a tota la indústria alimentària especialment al sector carni. Som un dels laboratoris pioners a estar acreditats per ENAC segons ISO 17025 a València. Els nostres servicis més rellevants:

  • Anàlisi d’aliments, aigües, superfícies i ambients.
  • Assajos microbiològics (Salmonella spp, Listeria m., Ecoli….) i físic/químics (nutricionals, ph, Aw, al·lergògens…).
  • Verificació de temperatures i balances in situ.
  • Implantació de sistema de seguretat alimentària APPCC, IFS i BRC.
  • Formació del personal manipulador d’aliments i APPCC.