INSTITUCIONAL

Com sabeu, un dels principals projectes del Gremi, davant de la necessitat de canviar la realitat actual del nostre sector i constituir una ferramenta que impulse el canvi i adaptació del mateix, és apostar per la formació. Per això hem de ser capaços de desenrotllar estratègies competitives, i instrumentar metodologies eficients que donen resposta a la nostra problemàtica i necessitats. Açò passa per configurar la Carnisseria amb Futur.

En este sentit com ja iniciem en 2019 i 2020, hem continuat treballant amb la CONSELLERIA D’EDUCACIÓ, CULTURA I ESPORT – secretària de la Direcció General de FORMACIÓ PROFESSIONAL, reunint-nos diverses vegades amb D. MANUEL GOMICIA GIMENEZ, Director d’esta àrea, així com amb el Director del CENTRE D’ARTESANIA DE LA COMUNITAT Valenciana, a qui hem traslladat també esta problemàtica, i estem unint esforços amb FEDACOVA així com amb el Gremi de FORNERS.

Pel que fa al tema de subvencions, hem acudit a totes aquelles reunions promogudes per la Generalitat Valenciana, i vos hem passat la deguda informació entorn dels portals que s’han creat a este efecte, tant per a ajudes en comerç com en digitalització.

A més, i pel que fa a este tema, hem mantingut reunions amb la DIRECCIÓ GENERAL DE COMERÇ, amb la seua Directora Sra. Rosa Ana Vaig seguir, amb vista a revisar les subvencions que actualment atorga este organisme, i perquè siguen incloses en les mateixes l’obrador de la nostra carnisseria. Per a això continuem treballant presentant aquella documentació que ens han sol·licitat. Esperem que de cara als pròxims exercicis 2022/2023, podem aconseguir este objectiu.

En esta ultima reunió de novembre, van quedar pendents matisar diversos punts, que reprendrem a primers del pròxim exercici 2021.

En el nostre afany de donar visibilitat al Gremi i els seus agremiats, hem participat en diversos programes radiofònics. Al febrer nostre President, José Rodrigo Ferrer va participar en RÀDIO INTERECONOMIA.

Posteriorment el Vicepresident del Gremi, Francisco Escobar, participe en PLAÇA RÀDIO, on informe sobre les noves campanyes que s’estan duent a terme a nivell nacional, per a la promoció del nostre sector.

El 30 de març de 2021, i a pesar de les limitacions per la COVID-19, realitzem la nostra Assemblea General Ordinària, via online, per a marcar l’estratègia que s’ha de seguir en els pròxims mesos.

Durant este exercici, hem continuat mantingut les reunions corresponents amb els nostres socis tant a nivell autonòmic com nacional, a través de CEDECARNE i CARVAL.

Com a integrants de CONFECOMERÇ, també hem assistit a totes aquelles reunions en què s’han tractat temes derivats del xicotet comerç i hem participat en col·laboració amb esta organització en la creació de l’informe “XICOTET COMERÇ VALENCIÀ, CAP A LA MADURESA DIGITAL” en col·laboració també amb la Diputació de València.

Hem participat, en col·laboració amb Confecomerç i l’Ajuntament de València, en la campanya RECICLES, sistema de reciclatge digital per a cuidar la sostenibilitat del planeta.

Dins de les activitats institucionals, informar que el Gremi ratifique el Conveni de Col·laboració entre Caixa Popular i Confecomerç, amb vista a obtindre condicions beneficioses per a nuestr@s agremiad@s.

Continuem tenint reunions amb les distintes administracions per a aconseguir una formació reglada.

ENLLAÇOS D'INTERÉS

FORMEM PART DE:

Col·laborem amb estes entitats, signes de qualitat i fiabilitat.