Vols conéixer a la Selecció Espanyola de Carnissers?

CedeCarne, l’organització que representa als carnissers i xarcuters a nivell nacional, ha conformat la Selecció Nacional de Carnissers. L’equip compta amb Bruno Casal, com a seleccionador, i José Luis Collazos, com a entrenador oficial, que ara tenen la labor de preparar a aquests professionals de cara a futures competicions i exhibicions nacionals i internacionals.

Bruno Casal és propietari de Carnisseria Bruno. Compta amb una trajectòria de més de 20 anys, en la qual ha pogut especialitzar-se en elaborats i especejaments, donant valor als productes de proximitat i les races autòctones. A més, ha sigut formador de carnissers i ha participat en competicions internacionals, com la Copa d’Europea de carnissers que es va celebrar en 2019 a Lió, en la qual va obtindre un meritori 4t lloc.

En la mateixa línia, l’entrenador, José Luis Collazos és docent de carnisseria amb una trajectòria remarcable després del seu pas pels establiments. També ha exercit d’avaluador i assessor de competències del sector, exercint com a jurat en numersosos concursos nacionals i institucionals.

L’equip, conformat per integrants de tot el territori nacional, i que està especialitzat en una infinitat de disciplines com l’elaboració artesanal o la preparació en el taulell, serà presentat oficialment durant la primera jornada del EAAC el pròxim dissabte 30 de setembre, a Madrid.

No et perdes l’oportunitat de conéixer de primera mà a aquests professionals i d’aprendre sobretot el que han d’oferir-nos.

T’esperem!

Font: Artesans de la Carn.

 

Si vols fer-nos qualsevol consulta, truca’ns o escriu-nos, estarem encantats d’atendre’t.

T’ha semblat interessant? Comparteix-ho!

FORMEM PART DE:

Col·laborem amb estes entitats, signes de qualitat i fiabilitat.