MARÍA SÁNCHEZ, SECRETÀRIA GENERAL DE CEDECARNE, VA DESTACAR LES QUALITATS NUTRICIONALS DE LA CARN EN EL PROGRAMA SABER VIURE.

La portaveu de Carn i Salut va estar present en el programa de TVE, en el que va presentar les diferents peces de carn i la part de l’animal d’on procedixen. Explicant, així, que “existís una peça de carn per a cada públic” en funció de cada persona i moment, pel seu determinat aportació nutricional.

Per això, assenyalava també, la importància de facilitar informació al consumidor, per a fer-ho coneixedor de tots els aspectes més rellevants, “En temes d’alimentació, els consumidors tenen el dret a rebre informació nutricional avalada per la comunitat científica per a mantindre una dieta sana i equilibrada, i en el cas de la carn els experts acrediten les seues múltiples qualitats nutricionals”.

Incidint, a més, en la importància que assumix el sector carni, amb un paper informatiu avalat per la seua experiència.

“Des del sector carnic hem de ser molt responsables amb la informació que donem als consumidors, amb els que tenim el compromís d’oferir-los aliments sans, segurs i de qualitat”.

Sánchez, va exposar que, per a això, la millor forma d’aconseguir-ho era recolzant-se en els experts en salut, els quines analitzen les característiques dels aliments, i en funció d’estes, fan les seues recomanacions de consum.

Així concloïa María Sánchez la seua participació en el programa de Saber Viure, fent insistència en el reconeixement de la importància de la carn per a mantindre una alimentació sana i equilibrada i en el dret de rebre informació avalada per la comunitat científica per part del consumidor.

Destacada presència en línia amb els valors del Gremi, sempre defenent les propietats nutricionals de la carn i la importància del paper del carnisser, com a professional del sector, per a beneficiar el consumidor.

No et perdes el programa complet

Si vols fer-nos qualsevol consulta, truca’ns o escriu-nos, estarem encantats d’atendre’t.

T’ha semblat interessant? Comparteix-ho!

FORMEM PART DE:

Col·laborem amb estes entitats, signes de qualitat i fiabilitat.