5 BENEFICIS DE COMPRAR CARN EN LA CARNISSERIA

Al comprar la carn en els supermercats podem trobar que esta presenta una gran quantitat de greix (en algunes més del 20%) , excés d’additius i sulfits, alhora que, la majoria d’esta presenta un abús de colorants i conservants ja que són empleats per a donar un aspecte més abellidor a la carn. Tot açò, se suma a què els preparats de carn poden incloure fins a un 1% de carn d’altres animals, així com, aglutinants, verdures i cereals ja que sota la denominació de “preparats de carn” està permesa està agregació d’aliments.

No obstant això, tots estos problemes es veuen resolts al realitzar la compra en un lloc que garantix la qualitat i puresa dels seus productes, com ho són les xarcuteries. A continuació, et deixem els 5 beneficis més destacats de comprar en la carnisseria:

Avantatges del Comerç Local

1. 1. Estes complixen totes les normes d’higiene, seguixen un estricte procés de selecció i manteniment dels seus productes.
2. En elles, podràs triar personalment el tall que desitges que s’aplique a la carn, la qual cosa facilita la seua posterior preparació.
3. Garantixen una carn de qualitat i 100% fresca. La majoria de les vegades la carn serà del dia o seguint estrictament la cadena de fred.
4. El problema de l’excés de greix, additius, colorants i conservants quedarà solucionat, ja que tots els seus productes estan lliures d’estos components perjudicials.
5. Segons l’OCU, el preu és d’acord amb la qualitat dels seus productes, al contrari que el productes que trobem en el supermercat, els quals, encara que siguen d’una qualitat inferior mantenen el mateix preu.

Són molts els beneficis que podem trobar al comprar la carn per a les nostres receptes en la carnisseria. Si vols descobrir molts més, no dubtes a consultar amb el teu carnisser més pròxim..

 

Si vols fer-nos qualsevol consulta, truca’ns o escriu-nos, estarem encantats d’atendre’t.

T’ha semblat interessant? Comparteix-ho!

FORMEM PART DE:

Col·laborem amb estes entitats, signes de qualitat i fiabilitat.