RESPOSTES A l’INFORME DE L’OMS

No hem d’alarmar-nos si es fa una dieta sana, variada i equilibrada.

 

  • Des del sector carni Europeu considerem inapropiat atribuir a un únic factor un major risc de càncer, ja que este és un tema molt complex que pot dependre d’una combinació d’altres factors, com la dieta i l’estil de vida. A Espanya tenim la sort de comptar amb la Dieta Mediterrània, una de les més saludables i equilibrades del món que inclou el consum moderat de carn, pel seu gran valor nutritiu.
  • Hi ha una evidència científica àmplia i consolidada sobre els beneficis del consum de carn dins d’una dieta saludable i equilibrada, en la que no cal excloure cap aliment, ja que les carns són una extraordinària font de proteïnes d’alt valor biològic, així com una gran font d’aminoàcids essencials; de vitamines del grup B i de minerals com el ferro.
  • Els estudis duts a terme per la IARC s’han realitzat majoritàriament en EE.UU, on els hàbits de consum de la població res tenen a veure amb la realitat europea on tenim uns hàbits alimentaris més sensats en els que les carns i derivats s’integren no sols en la nostra dieta, sinó també en la nostra cultura i tradició.

 

 

Si vols fer-nos qualsevol consulta, truca’ns o escriu-nos, estarem encantats d’atendre’t.

T’ha semblat interessant? Comparteix-ho!

FORMEM PART DE:

Col·laborem amb estes entitats, signes de qualitat i fiabilitat.