SERVICI DE CORREU ELECTRÒNIC DE «L’ARTESAN\@»

 

Què és Correu artesaníaCV?

El Centre d’Artesania de la Comunitat Valenciana, amb l’objectiu de facilitar l’accés del col·lectiu artesà de la Comunitat Valenciana a les noves tecnologies de la informació i la comunicació, posa a disposició de tots els artesans en possessió del Document de Qualificació Artesanal i entitats representatives dels sectors artesanals de la nostra Comunitat un compte de correu electrònic gratuïta, dins del domini artesaniacv.com.

El correu electrònic artesaníaCV identifica l’usuari com pertanyent al col·lectiu artesà de la Comunitat Valenciana en les seues comunicacions electròniques, oferint un dels servicis d’Internet de major utilitat, perquè permet enviar i rebre missatges, imatges, sons i qualsevol classe d’arxius.

El mode d’accés a estos comptes es realitza a través d’un interfície webmail accessible des de http://www.artesaniacv.com, admetent a més l’accés per mitjà del protocol POP3 compatible amb els programes clients de correu més habituals (Mozilla Thunderbird, Mozilla Mail, Netscape Messenger, Eudora, Microsoft Outlook, …).

Com obtindre un compte?

Per a obtindre un compte de correu és necessari disposar del Document de Qualificació Artesanal (DCA) expedit per la Conselleria d’Indústria, Comerç i Innovació, degudament actualitzat. Per a més informació sobre com obtindre este document, polse ací.

Una vegada dispose d’este document, el Centre d’Artesania de la Comunitat Valenciana li remetrà un escrit en el que s’indicarà quin és el seu el seu nom del compte («código d’usuario») assignat inicialment, podent este ser modificat a la seua sol·licitud expressa, sempre que el nom triat es trobe disponible. En el cas de no haver rebut comunicació sobre el mateix, escriga’ns a alta@artesaniacv.com, o indique’ns les seues dades de contacte actualitzats en el telèfon 963513090.

Si vols fer-nos qualsevol consulta, truca’ns o escriu-nos, estarem encantats d’atendre’t.

T’ha semblat interessant? Comparteix-ho!

FORMEM PART DE:

Col·laborem amb estes entitats, signes de qualitat i fiabilitat.