Més de 100 inscrits confirmats per a la Trobada Anual d’Artesans de la Carn (EAAC)

La Trobada Anual d’Artesans de la Carn (EAAC), organitzat per Agrifood Comunicació i Cedecarne, que compta amb el patrocini de ElPozo Alimentació, l’empresa càrnia Loriente i Frigorífics Cruz, ja compta amb més de 100 inscrits confirmats per a la seua cita del 30 de setembre a l’1 d’octubre de 2023 a Madrid.

Sota el lema “Construint un futur junts, el programa de la trobada s’ha dividit en dos dies i girarà entorn de diferents temes d’interés. Durant el primer dia, tindrà lloc un sopar en la qual es durà a terme la presentació de la Selecció Espanyola de Carnissers, encarregada de representar als professionals d’Espanya en concursos i exhibicions nacionals i internacionals. A continuació, tindrà lloc una ponència sobre “Mites i faules sobre la ramaderia i la carn”, a càrrec de José Manuel Álvarez, de Carn i Salut, en la qual es posaran de manifest les bondats d’aquest producte.

La jornada següent, que començarà amb la inauguració institucional de la trobada, estarà dividida en diversos blocs. El primer d’ells comptarà amb una taula redona sobre “El futur del sector carni”, en la qual participaran com a ponents experts del sector com Álex Castany, de Sanmartí 1850; Natalia Estellés, de Palanca Carnissers; Trinidad Gómez, de la pollería Sertina; i Juan Carlos Mañú, de Carnisseries Juan Carlos, qui afirma que “és important participar en aquest esdeveniment per a posar en comú els diferents punts de vista de professionals que ens enfrontem diàriament a grans reptes, cada dia més difícils, però sense perdre aqueixa passió que ens ha fet arribar fins ací”.

Durant el segon bloc es parlarà sobre temes com la tecnologia i la seua aplicació pràctica i la degustació en el punt de venda. Per a això, es comptarà amb la presència de Rafael Cruz, de Nakide; i Carlos Catalá, de Carnisseria Catalá, qui recorda com “aquesta trobada és una oportunitat única per a conéixer de prop als professionals del sector, aprendre sobre la qualitat i diversitat dels productes que ofereixen, i descobrir les últimes tendències i innovacions en la indústria de la carn’.

El tercer bloc tindrà un caràcter econòmic i començarà amb la ponència titulada “Gestió econòmica i rendibilitat del punt de venda”, de la mà de l’economista Emilio Ábalos, qui assegura que “el negoci que no es gestione està abocat a desaparéixer més prompte que tard”. A continuació, es durà a terme la ponència “El relleu generacional a les botigues” a càrrec d’Alberto Ederra, de Carnisseria Ederra; i Patxi Goñi, carnisser especialitzat.

El programa finalitzarà amb la ponència “Carnissers influencers. Els professionals de la carn i els seus productes en RRSS” impartida per Raquel Acosta, talladora de pernil; i Elma Fernández, de l’empresa Rubiato Parets, enfocada a l’ús de les xarxes socials com a noves opcions de mercat per al creixement del sector carni. Finalment, es durà a terme el lliurament dels I Premis Artesans de la Carn.

No et quedes sense la teua plaça

El EAAC ofereix diverses modalitats de participació, com l’assistència completa durant els dos dies i al sopar de la trobada, incloent-hi l’allotjament en el RafaelHoteles Atocha de Madrid o la possibilitat d’assistir al sopar junt a un acompanyant. En aquest sentit, els qui realitzen un mínim de 2 inscripcions, en la modalitat General Socis i General No Socis, es podran beneficiar d’un 15% de descompte i del 17% de descompte en el cas de dur a terme 3 inscripcions.

D’altra banda, el EAAC ha posat a la disposició d’aquells interessats la possibilitat de realitzar una preinscripció sense càrrec fins al 4 de setembre, data límit per a la formalització de la inscripció que es farà efectiva amb l’enviament del justificant bancari de pagament al correu electrònic info@artesanoscarne.com, indicant nom i cognoms de la persona que realitze el registre.

Tot aquell que estiga interessat a formar part d’aquest projecte pot obtindre informació a través de la Secretaria Tècnica en el 917217929 o en info@artesanoscarne.com. Per a més informació del EAAC pot consultar-se la pàgina web www.artesanos.com i els perfils en les xarxes socials Instagram, Twitter, Facebook, LinkedIn i YouTube.

Font: Artesans de la Carn.

Si vols fer-nos qualsevol consulta, truca’ns o escriu-nos, estarem encantats d’atendre’t.

T’ha semblat interessant? Comparteix-ho!

FORMEM PART DE:

Col·laborem amb estes entitats, signes de qualitat i fiabilitat.