CONVOCADA LA DESENA EDICIÓ DELS PREMIS D’ ARTESANÍA DE LA CV

Benvolguts senyors / Benvolgudes senyores,

Vos informem que des del Centre d’Artesania de la Comunitat Valenciana s’ha convocat la desena edició dels Premis Artesania Comunitat Valenciana a fi d’incentivar la creació artesanal, la innovació, el compromís amb un desenvolupament sostenible, l’adaptació a les tendències del mercat, i premiar el saber fer dels artesans, les artesanes i les empreses artesanes de la Comunitat Valenciana, a través del seu reconeixement social i empresarial.

Així, el premi Artesania Comunitat Valenciana té com a objecte guardonar la globalitat d’una trajectòria empresarial, del seu saber fer, i la capacitat del conjunt de la seua obra i de les seues iniciatives per a transmetre els valors positius i diferenciats de l’artesania.

El premi Tradició reconeix l’obra d’autor i l’excel·lència del treball dels artesans i les artesanes inspirat en el seu saber fer.

El premi Avantguarda té com a objecte guardonar les obres caracteritzades pel seu alt valor creatiu i el seu esperit innovador des de l’òptica funcional i formal.

El premi Innova suposa el reconeixement dels artesans i les empreses artesanes del sector agroalimentari que desenvolupen productes originals, singulars, i innovadors des de l’òptica material, formal o de procés, pròpies del seu ofici.

Per la seua part, el premi Imatge té com a objecte reconéixer l’esforç realitzat per les empreses artesanes per a aconseguir una imatge de marca artesana reconeguda i valorada pels mercats, considerant aspectes de construcció, concepte, presència, comunicació i màrqueting.

El premi Nous Talents té com a objecte reconéixer el talent aplicat als projectes artesans més viables de les universitats i escoles d’art i disseny de la Comunitat Valenciana.

Finalment, el premi Dona Artesana té com a principal objectiu incentivar i posar en valor el paper creixent i la importància que té el treball de la dona en el conjunt de l’activitat artesana, per mitjà d’aquest singular reconeixement de les trajectòries mes rellevants i iniciatives desenvolupades per les professionals artesanes.

Dotats amb 2.000 euros per categoria (excepte la categoria Artesania Comunitat Valenciana, que compta amb una dotació de 2.500 euros), el termini de presentació de sol·licituds finalitza el 16 d’octubre de 2023.

Vos adjuntem les bases de la convocatòria, a fi que hi pugueu trametre les vostres candidatures, únicament per via telemàtica, abans de la data indicada.

Desitgem que aquesta iniciativa siga del vostre interés.

Rebeu una cordial salutació.

MÉS INFO SOBRE BASES I TRAMITACIÓ, ACÍ.

Font: Centre d’Artesanía de la Comunitat Valenciana.

Si vols fer-nos qualsevol consulta, truca’ns o escriu-nos, estarem encantats d’atendre’t.

T’ha semblat interessant? Comparteix-ho!

FORMEM PART DE:

Col·laborem amb estes entitats, signes de qualitat i fiabilitat.