En el Dia Mundial de les alites de pollastre, et contem la història d’aquest famós plat

El 29 de juliol se celebra el Dia Mundial de les alites de pollastre! Un plat molt popular i socorregut que agrada a tots els paladars, ja siguen fregides, al forn o en la barbacoa. Però coneixes la seua història?

La versió més estesa fa referència al fet que el seu origen està en el bar Anchor de Buffalo, Nova York. Un dia de 1964, la propietària del restaurant, Teressa Bellisimo, va rebre per error en la seua comanda diària unes alitas de pollastre, així que va decidir fregir-les per a evitar malgastar el producte. Després, va afegir salsa picant i les va servir al grup d’amics del seu fill que en aqueix moment es trobava en l’establiment. El plat va resultar un èxit i va acabar formant part de la carta del restaurant. Les alites de pollastre, amanides amb aquesta salsa picant, van aconseguir cada vegada més fama, fins a convertir-se en un plat molt conegut a nivell local primer i, amb el temps, al llarg de tot el territori estatunidenc.

Amb el temps, les alites de pollastre es van convertir en un dels plats estrela de la cuina nord-americana, molt popular pel seu baix preu i el seu ric sabor. En la dècada dels 90 les alites de pollastre van arribar a les cartes de restaurants de tot el món, aconseguint així la popularitat de la qual hui gaudeixen.

I tu, com prepares les alites de pollastre?

Font: Educarne.

Si vols fer-nos qualsevol consulta, truca’ns o escriu-nos, estarem encantats d’atendre’t.

T’ha semblat interessant? Comparteix-ho!

FORMEM PART DE:

Col·laborem amb estes entitats, signes de qualitat i fiabilitat.