NOVES FUNCIONALITATS EN LA NOSTRA PÀGINA WEB

En el Gremi continuem treballant cada dia per a oferir el millor a nuestr@s agremiad@s. Per això, amb l’objectiu de facilitar la captació de talent, la venda o lloguer de maquinària, o fins i tot l’oferta d’ocupació, hem afegit dos nous apartats en la nostra pàgina web que us detallem a continuació:

PORTAL D’OCUPACIÓ
https://www.grecarval.com/portal-de-empleo/

Ací apareixeran les ofertes i demandes d’ús de nuestr@s agremiad@s. Per a afegir una oferta d’ús del teu establiment, hauràs de registrar-te en la plataforma per a obtindre les claus d’accés. Una vegada aprovada la teua sol·licitud et donarem les instruccions per a afegir les teues ofertes i/o demandes. D’aquesta manera promovem la captació de professionals cualificad@s.

TAULER D’ANUNCIS
https://www.grecarval.com/tablon-de-anuncios/

L’objectiu d’aquest apartat és ajudar a l@s agremiad@s en el traspàs o venda dels seus locals, venda o lloguer de maquinària o adquisició de noves instal·lacions amb l’objectiu de promoure entre nosaltres de manera ràpida i eficient totes les novetats que puguen sorgir. Com en el cas anterior, per a poder publicar els teus anuncis en el Tauló, hauràs de registrar-te en la plataforma per a sol·licitar les dades d’accés i explicació de com publicar els teus anuncis.

Aquestes millores ens acosten a la digitalització dels nostres comerços, la qual cosa suposa un avantatge competitiu en el sector. Des del Gremi de Carnicer@s i Charcuter@s de València i Província treballem cada dia per a aconseguir resultats i beneficis per a tod@s vosotr@s.

Si vols fer-nos qualsevol consulta, truca’ns o escriu-nos, estarem encantats d’atendre’t.

T’ha semblat interessant? Comparteix-ho!

FORMEM PART DE:

Col·laborem amb estes entitats, signes de qualitat i fiabilitat.