Les millors carnisseries a València

Estàs buscant carns d’alta qualitat?, t’agraden els embotits?, acabes d’arribar a la ciutat i encara no saps on fer les teues compres?, o necessites referències sobre carnisseries?

Quan es tracta de la nostra alimentació, és fonamental invertir en aliments de qualitat. Per a això, s’ha de comptar amb un lloc de confiança i amb bones referències. En particular, s’ha de tindre molta precaució a l’hora de seleccionar les carnisseries a les quals recorres.

Actualment, és comú portar un estil de vida frenètic amb temps reduït per a les compres de la llar. Per això, entenem que, a l’hora de comprar carn, assistisca a qualsevol supermercat. Però ara podràs conéixer quines són les millors carnisseries a València.

Ara pots usar tota la informació disponible per a prendre millors decisions. L’important és que prioritzes la teua salut i comences a consumir aliments que aporten un bon nombre de vitamines i minerals.

Aprén a comprar carn

Quan tens poca disponibilitat per a anar al mercat, és important que t’assessores i seguisques uns certs consells. Així, podràs optimitzar les teues compres i portar productes de qualitat a casa. És hora que reconegues els talls i el tipus de peça que estàs seleccionant.

Dins dels avantatges que poden oferir les carnisseries, està el professionalisme en la preparació i cort de la carn. En canvi, en els supermercats i grans magatzems podràs trobar moltes safates refrigerades, que tal vegada no contenen les millors peces.

Però, sense importar on compres la carn, hi ha unes certes coses que has de saber. El primer que has de definir és l’origen i el tipus de carn segons les teues preferències. Després, et recomanem verificar la procedència i el tipus de criança de l’animal. En general, és una informació disponible en les etiquetes de la carn.

Informa’t amb el teu carnisser de confiança. És el professional que pot orientar-te respecte al tipus de tall i la qualitat de la carn que estàs consumint. Fins i tot, et recomanem que lliges i t’informes de cada detall. En cas que estiga al teu abast, pots optar per carns que hagen sigut criades amb un sistema més responsable.

Preguntes Freqüents:

  1. ➡ Qué tipus de cort serveix per a preparar la carn a la planxa?

    Si t’agrada preparar la carn a la planxa, et recomanem que compres filets de tapilla. Igual, ho pots consultar amb el teu carnisser de confiança.

  2. ➡ Quants tipus de carn hi ha?

    Existeixen molts tipus de carn segons el seu origen. Des de cap de bestiar, jònec, porc, ovella, corder, fins a pollastre, ocells o peix. Cadascuna aporta nutrients i minerals diferents.

  3. ➡ On s’aconseguixen embotits de qualitat?

    En la majoria de les carnisseries disposen d’àrees específiques per als embotits. Fins i tot, la majoria solen processar les carns i fer els seus propis productes.

No malgastes l’oportunitat i gaudeix de carn de bona qualitat. Les millors carnisseries de València les trobaràs en la nostra llista de recomanacions.

Les millors carnisseries a València

1. Carnes Adrián

És una de les carnisseries a València amb productes ideals per a recrear una famosa graellada argentina. Disposen de diferents tipus de carns, tant per a consum de particulars com per a la restauració. Tenen serveis d’especejament, picat i talle al detall. Addicionalment, compten amb una extensa gamma de productes per a degustar.

DADES DE CONTACTE:

ADREÇA: Carrer del Poeta Mas i Ros, 32, 46022. València, Espanya.
TELÈFON:  963 465 823
WEBhttps://www.carnesadrian.com/
EMAIL: info@carnesadrian.com

2. Carnisseria Martínez Domingo

Cuiden tot el protocol que han de seguir per a elaborar els diferents tipus d’embotits de manera artesanal. La seua especialitat és la carnisseria de corts especials i la xarcuteria selecta. Així mateix, treballen amb elaborats farciments, pernils i embotits. Pots fer encàrrecs a través de WhatsApp i coordinar el lliurament.

DADES DE CONTACTE:

ADREÇA: Carrer Veneçuela, 32. 46007 València, Espanya.
TELÈFON:  963 775 796 / 643 131 390
WEBhttps://carniceriamartinezdomingo.com/
EMAIL: cmartinezdomingo@hotmail.com

3. Carnes Viver

Dins de la particularitat del seu servei, es troba la seua gran fidelitat i interés pels seus clients. La seua experiència és superior als 40 anys. Disposen d’una gran varietat de corts de carns. Des d’ocells, conills, carn de boví, corder i porc, fins a carn per a hamburgueses i embotits artesanals.

DADES DE CONTACTE:

ADREÇA: Av. 1r de maig nº22 46017. València, Espanya.
TELÈFON: 963 577 082
WEB: http://www.carnesviver.com/

Fonts utilitzades:

Web dels millors de València
Web de ANICE
Webs de ANAFRIC
Web de FECIC

Si vols fer-nos qualsevol consulta, truca’ns o escriu-nos, estarem encantats d’atendre’t.

T’ha semblat interessant? Comparteix-ho!

FORMEM PART DE:

Col·laborem amb estes entitats, signes de qualitat i fiabilitat.