L’associació de comerciants d’Alaquàs celebra la nit de Cada amb la presentació de la seua nova web

L’Associació  de Comerciants d’Alaquàs va celebrar la Nit de CadA, l’acte més especial de l’Associació de Comerciants d’Alaquàs en el qual l’entitat premia als comerços més destacats per la seua trajectòria, innovació, qualitat i emprenedoria.

L’alcalde d’Alaquàs,  Toni Saura, va felicitar l’entitat pel treball realitzat durant tot l’any i l’ambient tant emotiu de l’acte: “representeu el treball ben fet, la qualitat, l’atenció personalitzada i el millor servici a la ciutadania”. La presidenta de l’associació, Susana García, es va mostrar satisfeta dels comerços premiats i va destacar que una vegada més “esta nit vam demostrar que el comerç continua viu i més lluitador que mai”. En les intervencions es va destacar també la implicació i col·laboració de *Caixa Popular “com a soci imprescindible”.

 

L’acte es va iniciar amb la presentació de la nova pàgina web de l’entitat així com dels nous comerços associats. A continuació es van donar els premis. El premi a la Innovació ha sigut enguany per a Cucadas Mara; el premi a la Qualitat s’ha atorgat a Carnisseria José Cervera; Rosa Cantos ha rebut el premi a l’Emprenedoria  i els Premis a la Trajectòria van ser per a Papereria Aguña i per a Underground Perruqueria. Els Premis Caixa Popular van ser per a Loysa Moda i Òptica Jaqués.

Font: Horta Notícies.

Moltes felicitats al nostre agremiat, de Carniceria i Alta Charcuteria Jose Cervera!!

Si vols fer-nos qualsevol consulta, truca’ns o escriu-nos, estarem encantats d’atendre’t.

T’ha semblat interessant? Comparteix-ho!

FORMEM PART DE:

Col·laborem amb estes entitats, signes de qualitat i fiabilitat.