La I Trobada Anual d’Artesans de la Carn (EAAC) ja té llest el seu programa de ponències per a la seua cita a Madrid del 30 de setembre a l’1 d’octubre de 2023

La I Trobada Anual d’Artesans de la Carn (EAAC) , organitzat per Agrifood Comunicació i Cedecarne, que compta amb el patrocini de ElPozo Alimentació i l’empresa càrnia Loriente, ja té llest el seu programa de ponències per a la seua cita a Madrid del 30 de setembre a l’1 d’octubre de 2023.

“Comptem amb diversos experts del sector carni que analitzaran els temes d’actualitat que més interessen als nostres professionals a través d’un component teòric, però també pràctic. D’aquesta manera, carnissers, pollers, xarcuters i casquers podran ampliar la seua formació en totes les matèries possibles, generant coneixement sobre les novetats i innovacions existents en cada baula de la cadena de valor”, assegura María Sánchez, secretària general de Cedecarne.

La trobada, que celebrarà la seua primera edició, es dividirà en dos dies i girarà entorn de diferents temes d’interés per al sector. Així, durant el primer dia, tindrà lloc un sopar en la qual es durà a terme la presentació de l’Equip Nacional de Professionals de la Carn, encarregat de representar als professionals d’Espanya en concursos i exhibicions nacionals i internacionals. A continuació, tindrà lloc una ponència sobre ‘Carn i salut‘, en la qual es posaran de manifest les bondats d’aquest producte. La jornada següent, que començarà amb la inauguració institucional de la trobada, estarà dividida en tres blocs que abordaran diferents aspectes del sector. El primer bloc comptarà amb una taula redona sobre ‘El futur del sector carni‘, mentre que en el segon bloc es parlarà sobre temes com la tecnologia i la seua aplicació pràctica o la degustació en el punt de venda. El tercer bloc tindrà un caràcter econòmic i començarà amb la ponència titulada ‘Gestió econòmica i rendibilitat del punt de venda‘ i, a continuació, es durà a terme la ponència ‘El relleu generacional a les botigues‘. El programa de la trobada finalitzarà amb la ponència ‘Carnissers i influencers, enfocada a l’ús de les xarxes socials com a noves opcions de mercat per al creixement del sector carni.

Obert el període d’inscripcions

L’ EAAC ofereix diverses modalitats de participació, com l’assistència completa durant els dos dies i al sopar de la trobada, incloent-hi l’allotjament en el Rafael Hoteles Atocha de Madrid o la possibilitat d’assistir al sopar junt a un acompanyant. En aquest sentit, els qui realitzen un mínim de 2 inscripcions, en la modalitat General Socis i General No Socis, es podran beneficiar d’un 15% de descompte i del 17% de descompte en el cas de dur a terme 3 inscripcions. D’altra banda, els socis de Cedecarne que s’inscriguen abans del 30 d’abril comptaran amb un 10% de descompte per ràpid pagament en la modalitat General Socis. Les inscripcions poden realitzar-se a través d’aquest enllaç.

Font: Artesans de la Carn.

Si vols fer-nos qualsevol consulta, truca’ns o escriu-nos, estarem encantats d’atendre’t.

T’ha semblat interessant? Comparteix-ho!

FORMEM PART DE:

Col·laborem amb estes entitats, signes de qualitat i fiabilitat.