La I Trobada Anual d’Artesans de la Carn (EAAC) celebra el Dia Internacional de la Dona

El pròxim 8 de març se celebra, com cada any, el Dia Internacional de la Dona. Aquesta jornada, reconeguda per l’ONU, té per objectiu reivindicar els drets de la dona, així com la igualtat social i laboral.

Des de la I Trobada Anual d’Artesans de la Carn (EAAC) volem fer l’ullet a totes les dones immerses en el sector carni, una figura important i en augment dins de la indústria. Perquè quin millor dia per a agrair la seua labor, esforç, constància i dedicació a través de les quals ens permeten gaudir d’una gran quantitat de productes molt presents en la nostra dieta.

Aquestes dones serveixen de referent per a totes aquelles que busquen una oportunitat laboral dins del sector o com a inspiració per a totes aquelles apassionades per la carn. Encara que quede molt camí per recórrer per a aconseguir la paritat i disminuir el sostre de cristall dins del sector, avancem a un pas constant i significatiu ja que, en alguns de les baules de la cadena, la presència de la dona ha cobrat una rellevància mai vista.

Tal com reflecteixen des de Cedecarne, encara que les dades del sector de la carnisseria marquen la desigualtat de gènere en la contractació, l’ocupació femenina en la indústria ha mantingut un creixement constant en les últimes dècades. Continuem treballant juntes per trencar noves barreres i aconseguir noves metes.

Feliç dia de la Dona a totes!

Font: Trobada d’Artesans de la Carn.

Si vols fer-nos qualsevol consulta, truca’ns o escriu-nos, estarem encantats d’atendre’t.

T’ha semblat interessant? Comparteix-ho!

FORMEM PART DE:

Col·laborem amb estes entitats, signes de qualitat i fiabilitat.