La CEC llança una campanya que posa l’accent en la importància de cuidar el que tenim a prop: el Comerç de Proximitat

• Baix el lema “Principis per a recuperar els principis” la campanya destaca els valors que diferencien i definixen al comerç de proximitat i la importància que té per a la societat.

• Es tracta d’una campanya de conscienciació i promoció de comerç de proximitat impulsada des del sector a nivell nacional, amb finançament de la Secretaria d’Estat de Comerç.

Madrid, 10 de juny.- En un moment de gran transformació global, on es fa més necessari que mai l’aposta per un model de ciutat sostenible i respectuós amb medi ambient la Confederació Espanyola de Comerç (CEC), en col·laboració amb totes les seues organitzacions, ha volgut posar l’accent en la importància de recuperar quatre principis bàsics que són l’ADN del comerç de proximitat i que sembla que havíem oblidat: Pròxim, humà, fresc i sostenible.

Esta campanya de conscienciació, impulsada des del comerç de proximitat a nivell nacional, pretén obrir els ulls als ciutadans sobre l’important que són els nostres productes locals i els comerços dels nostres pobles i barris, que complint amb la seua vocació de servici són factor essencial en la nostra societat.  Des de la pandèmia, s’ha posat de manifest l’imprescindible que és tindre un comerç pròxim en els moments més crítics, per a poder garantir les necessitats més bàsiques. La importància de saber que pots comptar amb l’experiència i el tracte personalitzat i pròxim que brinda el comerç de proximitat i que ho fa únic i necessari.

Per a la campanya s’han dissenyat diferents creativitats (cartelleria) i un vídeo eix central de campanya, enaltint els quatre conceptes protagonistes de l’acció, tot això dissenyat en castellà, basc, gallec i català. Així mateix, també s’ha previst el llançament d’una campanya en xarxes socials, on es difondran posts i el vídeo, especialment creat per a la iniciativa.

El president de CEC, Rafael Torres ha posat l’accent en la necessitat de fer costat a les “pimes, micropimes i autònoms, que suposen el 95% del teixit empresarial del comerç del nostre país, i que representen tot un referent dels nostres entorns.

El nostre sector el conformen 393.287 empreses que representen el 12,3% del total del teixit empresarial a nivell nacional, donen ocupació a 1.911.329 persones per compte propi i alié i generen el 4,9% del PIB nacional. El nostre sector és, a més, la primera activitat del sector servicis amb major representació d’autònoms sobre el total d’afiliacions. Aporta ocupació de qualitat, vertebra els nostres pobles i ciutats i genera riquesa local”.

“A més – ha afegit – la realitat ens fa veure que la decisió de compra passa també per pensar en com l’afecta el nostre planeta, per això esta campanya busca sensibilitzar sobre un consum responsable, pròxim, per una manera de comprar més respectuosa amb el medi ambient, i més contributiva amb els productors nacionals. Eixe canvi de mentalitat està cada vegada més present, i ha vingut per a quedar-se”.

ENLLACE VÍDEO YOUTUBE DE LA CAMPANYA

 

 

Si vols fer-nos qualsevol consulta, truca’ns o escriu-nos, estarem encantats d’atendre’t.

T’ha semblat interessant? Comparteix-ho!

FORMEM PART DE:

Col·laborem amb estes entitats, signes de qualitat i fiabilitat.