GRECARVAL s’adherix a “El Sentit de la Carn”, un projecte pioner de col·laboració per a posar en valor el plaer de consumir carn

● El sector carni i la distribució llancen esta iniciativa amb l’objectiu de reivindicar el consum d’este aliment en el marc d’una dieta completa i equilibrada.

● Al costat del Gremi, més d’un centenar d’empreses i organitzacions s’han unit ja al projecte que arrancarà el mes de maig.

16 de maig 2024.- El Gremi de Carnissers-Xarcuters de València s’unix a “El Sentit de la Carn”, una iniciativa pionera de col·laboració de la cadena de valor del sector carni i la distribució per a posar en valor i reivindicar el plaer de consumir carn i la idoneïtat d’integrar este aliment en el marc d’una dieta completa i equilibrada.

“El Sentit de la Carn” té com a objectiu principal transmetre que la carn i els productes carnis formen part de la nostra cultura gastronòmica i que, consumir-la d’acord amb les pautes recomanades, contribuïx a una dieta variada i equilibrada en el marc d’una Dieta Mediterrània.

A més, segons les dades d’AECOC Shopperview – el servici de coneixement i anàlisi dels canvis de comportament i l’evolució de les tendències de consum d’AECOC- i FECIC, el 45% dels consumidors de carn la inclou en la seua dieta pel plaer que li proporciona el consum d’este aliment. Només l’aportació de proteïnes (51% de les mencions), supera com a motiu principal d’elecció al gaudi que aporta el consum de carn. Així mateix, el 34% dels consumidors al·lega que consumix carn per a poder seguir una dieta equilibrada i el 26% per raons de salut.

Al costat de GRECARVAL, més d’un centenar d’empreses i organitzacions de tota la cadena de valor del sector carni i la distribució ja formen part de la iniciativa “El Sentit de la Carn”, la imatge i els missatges de la qual podran veure’s, a partir del pròxim mes de maig, en els punts de venda de les principals cadenes, en l’embalatge d’alguns productes, en els fullets comercials; així com en les webs i xarxes socials de les empresa i organitzacions participants.

Per a més informació: info@elsentidodelacarne.com / www.elsentidodelacarne.com

 

Si vols fer-nos qualsevol consulta, truca’ns o escriu-nos, estarem encantats d’atendre’t.

T’ha semblat interessant? Comparteix-ho!

FORMEM PART DE:

Col·laborem amb estes entitats, signes de qualitat i fiabilitat.