Grecarval, patrocinador de Meat Carnival

El pròxim mes d’octubre se celebrarà en la Marina de València un festival gastronòmic únic per als amants de la carn. Meat Carnival tindrà lloc del 12 al 14 d’octubre. Ahir va tindre lloc la presentació oficial del major festival de la carn i de la brasa. una agenda carregada d’activitats i la millor música en directe.

Un festival carnívor per a aquells que amen este suculent menjar. A més de l’oferta gastronòmica hi haurà moltes més propostes, com a tallers, tècniques de cuinat, receptes, classes magistrals, coctelería, maridatges, zona infantil, sortejos i molt més.

Meat Carnival, l’autèntica festa de la carn i la brasa.

El Gremi de Carnissers i Charcuteros de la Província de València s’unix com a patrocinador a un esdeveniment que comptarà amb un espai exclusiu per a les preparacions càrnies. Organitzant un Concurs de tall professional, que buscarà el millor mestre carnisser. El dia 12 podrem viure el primer concurs de tall de carn, on es descobriran els secrets que utilitzen els professionals per a aconseguir un tall perfecte. 30 participants, 3 tipus de carn i 1 guanyador, No t’ho pots perdre!

Sens dubte, un entorn exclusiu per a disfrutar dels diferents tipus de carn i elaboracions, acompanyats de bon ambient i música. Un pla perfecte per a disfrutar en família durant el pròxim pont d’octubre.

Sumant-nos a una iniciativa que promociona el sector carni i ajuda a promoure la cultura i els beneficis de la carn. No et perdes esta cita i veuen a conéixer tota l’oferta gastronòmica de Meat Carnival, Desperta la teua gana més primària!

Si vols fer-nos qualsevol consulta, truca’ns o escriu-nos, estarem encantats d’atendre’t.

T’ha semblat interessant? Comparteix-ho!

FORMEM PART DE:

Col·laborem amb estes entitats, signes de qualitat i fiabilitat.