GRECARVAL, JURAT DEL CONCURS DE FIGATELLS EN LA II EDICIÓ INTERNACIONAL PAELLA D’ARRÒS DE LA VALLDIGNA

Dilluns passat, en el “Saló la Font”; de Tavernes de la Valldigna, es va celebrar el II Concurs Internacional Paella d’Arròs de la Valldigna, un projecte impulsat per l’Associació Cultural i Gastronòmica de la Terreta i d´Arròs de la Valldigna (Gastrovall) amb la finalitat de posar en valor la gastronomia típica i tradicional.

Des de Gastrovall van voler potenciar la gastronomia típica de la comarca apostant per un producte molt tradicional com són els figatells, una xicoteta hamburguesa que s’elabora amb la carn més humil del porc: la cansalada magre i el fetge.

Un concurs en què van participar 20 carnicerías/establecimientos d’hostaleria i del qual el Gremi de Carniceros-Xarcuteros de València i la província vam poder ser jutges. El vencedor del primer premi va ser Carlos Catalá de Carnisseria Catalá a què se li va fer entrega de 400EUR, un diploma i un trofeu. El segon premi va ser per a José Luis Arellano de Carnisseria Arellano, qui va rebre el seu diploma i trofeu corresponent.

Des de Grecarval, sempre disposats a participar en esdeveniments que beneficien al sector carnic, només ens queda felicitar els guanyadors, Enhorabona!

 

Si vols fer-nos qualsevol consulta, truca’ns o escriu-nos, estarem encantats d’atendre’t.

T’ha semblat interessant? Comparteix-ho!

FORMEM PART DE:

Col·laborem amb estes entitats, signes de qualitat i fiabilitat.