GASTRÒNOMA 2019

Així esperàvem que fóra Gastrònoma 2019, la millor edició.

 Eliminar això de MILERS DE PROFESSIONALS DE LA GASTRONOMIA TORNARAN A VALÈNCIA DEL 10 AL 12 DE NOVEMBRE.

Un dels sectors que participa en el certamen des dels seus inicis és el de CARNISSERS-XARCUTERS, que enguany han tingut una presència més destacada en la fira.

S’esperaven més de 17.000 professionals per a participar en la fira gastronòmica més important del Mediterrani, punt de trobada essencial per al sector

La novetat principal per a esta nova edició és que Gastrònoma va comptar amb un 30% més d’espai gràcies a què va canviar de pavelló (del cinc es passa al dos) . Això significa més marques, més contingut i més tendències unides en un únic espai en què les sinergies i el treball en Xarxa està assegurat.

Així mateix, en esta edició Gastrònoma volia donar una presència més destacada a la carniceria-charcuteria, amb l’objectiu de mostrar els productes de qualitat de manera diferenciada al sector de l’hostaleria i la restauració. Es recalca així la importància del sector en la gastronomia.

Més de 30 estreles i 40 sols

Gastrònoma volia comptar amb el millor programa dels seus últims anys. Un centenar de cuiners participant en els seus escenaris. Només en la Cuina Central s’esperaven més de 30 estreles Michelín i 40 sols Repsol. Alguns noms del cartell previstos eren Quique Dacosta, José Andrés o Joan Roca, així com Ángel Lleó, Susi Díaz o Ricard Camarena, esperant veure cuina en estat pur

A més de la Cuina Central, Gastrònoma volia mantindre en esta nova edició, l’espai de #padeveritat, la barra gurmet, el cooking i la zona dels vins i olis, per a oferir un programa d’activitats envejable: showcookings, tastos en el túnel del vi, tallers sobre forn, ponències sobre la digitalització en el sector, a més d’una zona expositiva que creix exponencialment any rere any. La presència internacional i l’assistència de professionals de tota Espanya per a donar el valor afegit a la que és la fira gastronòmica més important del Mediterrani.

Gastrònoma 2019, va comptar amb el respatler de la Generalitat Valenciana, les diputacions d’Alacant, Castelló i València i està organitzada per Fira València amb el suport de les principals associacions sectorials.

Si vols fer-nos qualsevol consulta, truca’ns o escriu-nos, estarem encantats d’atendre’t.

T’ha semblat interessant? Comparteix-ho!

FORMEM PART DE:

Col·laborem amb estes entitats, signes de qualitat i fiabilitat.