Espanya aconsegueix el segon lloc en la competició internacional de carnissers de iMeat

Daniel Herrero de Carnisseries Herrero (Fuenlabrada) ha sigut el representant de CEDECARNE, la Confederació Espanyola de Carnissers i Xarcuters, en el certamen de carnissers celebrat en la Fira iMeat (Mòdena, Itàlia) , el passat 26 de març.

Daniel Herrero de Carnisseries Herrero (Fuenlabrada) , representant a Espanya amb CEDECARNE, la Confederació Espanyola de Carnissers i Xarcuters, ha obtingut la segona posició en el Concurs Internacional de Carnissers iMeat, celebrat el passat 26 de març a Mòdena (Itàlia) , en el qual l’espanyol es va enfrontar a Barry Green (Gran Bretanya) i Gianluca Nardi (Itàlia) , primer i tercer lloc respectivament. Les proves del certamen es van dividir en dues parts. En la primera, els representants dels tres països van haver de realitzar un especejament de mitjana canal de corder. En la segona i amb la matèria primera treballada, van realitzar sis elaborats carnis artesans, triant un d’ells per a ser cuinat i provat pel jurat, un comité format per quatre membres, entre els quals es trobava l’entrenador de la Selecció Espanyola de Carnissers, José Luis Collazos.

Daniel Herrero va ser el guanyador en la categoria d’especejament i va anar també molt ben valorat en la part de les preparacions càrnies, presentant diversos farciments, un tournedó, un rack, un tàrtar de poma i unes broquetes albardades. No obstant això, el carnisser espanyol va triar els xurrasquits enfornats en forn de vapor i passats per la planxa, per a ser provats pel jurat. Aquesta elaboració pot ser degustada directament amb les mans, la qual cosa va traslladar una imatge fresca i juvenil de la carn de corder -considerada per molts consumidors una carn de caràcter estacional-, desmuntant així vells mites i aportant noves idees per al seu consum. Gràcies a aquesta iniciativa, una vegada més, CEDECARNE ha posat en valor als carnissers-xarcuters espanyols en el panorama internacional, demostrant el coneixement i experiència dels professionals d’un ofici tradicional que es reinventa cada dia, per a adaptar-se a les noves demandes dels consumidors.

Font: CedeCarne.

Si vols fer-nos qualsevol consulta, truca’ns o escriu-nos, estarem encantats d’atendre’t.

T’ha semblat interessant? Comparteix-ho!

FORMEM PART DE:

Col·laborem amb estes entitats, signes de qualitat i fiabilitat.