En els pròxims dies es publicarà en el DOCV la convocatòria de les ajudes Avalem Comerç i Avalem Establiment Artesà, que subvencionaran les obres, reformes i millores en els establiments comercials, així com en tallers i obradors

En els pròxims dies es publicarà en el DOCV la convocatòria de les ajudes Avalem Comerç i Avalem Establiment Artesà, que subvencionaran les obres, reformes i millores en els establiments comercials, així com en tallers i obradors.

L’ajuda es podrà sol·licitar entre el 9 i el 30 de juny.

AVALEM COMERÇ:
Pensant a reformar la botiga aquest 2023? Pots subvencionar fins a 40.000 euros.

Si aquest 2023 has iniciat la reforma del teu comerç o tens previst fer-ho, podràs subvencionar fins al 75% de les despeses o fins a 40.000 euros gràcies a l’ajuda Avalem Comerç que pròximament convocarà la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

Les ajudes de Avalem Comerç secundaran també les millores en equipament comercial i en les instal·lacions, sempre que aquestes es realitzen a la sala de vendes, així com les inversions encaminades al desenvolupament de la venda en línia en l’establiment. La inversió mínima haurà de ser de 3.000 euros i no podrà superar els 40.000 euros per establiment, en un període de 3 anys.

Les inversions es poden realitzar en comerços situats en la Comunitat Valenciana des de l’1 de gener fins al 31 d’octubre de 2023, llevat que s’indique una altra data en la convocatòria.

Avalem Establiment Artesà:

Els comerços artesans que estiguen en possessió de el document de qualificació artesana (DCA) vigent en la Comunitat Valenciana podran subvencionar les obres i millores en instal·lacions que realitzen aquest 2023 en els seus obradors o tallers gràcies a l’ajuda AvalemEquipament Artesà, que es convocarà pròximament.

Amb aquesta ajuda, la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball secundarà fins al 75%, amb el límit de 30.000 euros en 3 anys, de les inversions en equipament artesà que realitzen les persones autònomes, pimes i micropimes artesanes entre l’1 de gener i el 31 d’octubre de 2023, llevat que s’indique una altra data en la convocatòria.

A diferència de Avalem Comerç (CMMOPY), que subvenciona inversions a la sala de venda de les pimes comercials, Avalem Equipament Artesá (CMIART) dona suport a la modernització i la millora de l’equipament per a l’exercici i desenvolupament de l’ofici artesà. La inversió mínima ha de ser de 2.000 euros.

No s’ha de confondre aquesta ajuda amb la subvenció denominada Avalem Artesania (CMAPY4), el termini de sol·licitud de la qual es va tancar el passat 3 de febrer de 2023. A través d’aquesta altra línia, la Conselleria d’Economia Sostenible subvencionava la participació de les pimes artesanes en fires d’artesania, les despeses derivades de la protecció del producte, disseny o marca, la confecció i edició de catàlegs, les accions de promoció de producte o l’assistència a cursos especialitzats.

Encara no tenim la publicació oficial, quan es produïsca us informarem.

Font: Confecomerç.

Si vols fer-nos qualsevol consulta, truca’ns o escriu-nos, estarem encantats d’atendre’t.

T’ha semblat interessant? Comparteix-ho!

FORMEM PART DE:

Col·laborem amb estes entitats, signes de qualitat i fiabilitat.