Els ponents de La I Trobada Anual d’Artesans de la Carn t’expliquen per què no pots faltar a aquesta cita

La I Trobada Anual d’Artesans de la Carn és molt més que un esdeveniment. Tal com el seu propi nom indica, és el punt de trobada de referència per al sector de la carnisseria, la xarcuteria, la casquería i la pollería.

Per a tots aquells que encara tinguen dubtes quant a la seua assistència, alguns dels ponents d’aquesta primera edició, que tindrà lloc del 30 de setembre a l’1 d’octubre a la ciutat de Madrid, et convenceran perquè no et perdes aquesta primera edició.

José Manuel Álvarez, coordinador en Carn i Salut, serà l’encarregat de donar principi a les ponències de la Trobada durant la vetlada del dissabte. Álvarez sosté que “la reflexió, la informació i la formació són eines imprescindibles per a tots els professionals del sector. Per això, participar en una trobada com aquest, amb un programa tan complet, és molt important per a l’intercanvi de coneixement i experiència.”

En la mateixa línia -i donant pas al primer bloc de ponències del diumenge-, Juan Carlos Mañú, gerent de Carnisseries Juan Carlos, afirma que “és important participar en aquest esdeveniment per a posar en comú els diferents punts de vista de professionals que ens enfrontem diàriament a grans reptes, cada dia més difícils, però sense perdre aqueixa passió que ens ha fet arribar fins ací”. Juan Carlos intervindrà juntament amb Trinidad Gómez, directora de Sertina, Alex Castany, gerent de Sanmartí 1850, i Natalia Estellés, copropietària de Palanca Carnissers, en la taula redona “El futur del sector carni”, que tindrà lloc a les 10.00 hores.

Els ponents del segon bloc també el tenen clar, i és que tant Carlos Catalá, gerent de Carnisseries Catalá, com Rafael Cruz, gerent de Cruz S.L., coindicen: més enllà de la qualitat del producte, l’aprenentatge i el coneixement són les claus de l’èxit perquè un negoci d’aquest tipus tire avant. “La col·laboració en aquests temps, és més important que mai. La Trobada Anual d’Artesans de la Carn és una oportunitat única per a conéixer de prop als professionals del sector, aprendre sobre la qualitat i diversitat dels productes que ofereixen, i descobrir les últimes tendències i innovacions en la indústria de la carn”, indica Catalá. Per part seua, Cruz afirma que “és important assistir a l’esdeveniment, per a aprendre i analitzar en quin moment es troba el sector de l’artesà, i sobretot entendre cap a on es dirigeix, a curt i llarg termini”.

Aquest esdeveniment tractarà les diferents àrees del sector. Per això, la presència d’un bloc econòmic de ponències centrat en la rendibilitat de negoci i com traure-li el màxim partit als recursos disponibles és indispensable. Emilio Ábalos, economista amb nombrosos anys d’experiència, és l’encarregat de donar principi a aquest bloc. Com bé afirma, “el negoci que no es gestione està abocat a desaparéixer més prompte que tard.”

A continuació tindrà lloc “El revele generacional a les botigues”, una ponència clau ja que representa la realitat d’un sector en constant evolució i on queda patent la fusió entre tradició i futur. La intervenció es durà a terme gràcies a Patxi Goñi, un carnisser amb una extensa trajectòria que posarà veu a l’aspecte tradicional de la ponència, i Alberto Ederra, gerent de Carnisseria Ederra, que posarà veu a les generacions del futur. Tal com aquest últim afirma amb molta il·lusió, “estar en la taula redona com a successor d’un relleu generacional, donaré algun dels consells els quals m’han funcionat”.

L’última ponència del dia és a càrrec de dues dones amb gran reconeixement en el sector. Raquel Acosta, talladora de pernil amb gran seguiment en xarxes socials, i Elma Fernández, directora de màrqueting i vendes en Rubiato Parets i una altra gran personalitat en el sector carni virtual, comentaran la importància d’aquest recurs a través del que captar clients a través del mitjà virtual. Fernández afirma que “és fonamental posar en valor el nostre treball i el nostre sector en aquest moment. La Trobada d’Artesans de la carn és una gran oportunitat per a informar de manera transparent de les tendències i innovacions del sector, col·laborar i generar sinergies que permeten el creixement i la confiança que la indústria càrnia mereix.”

I tu, encara li estàs donant voltes? No t’ho penses! Tens una cita a Madrid amb els artesans de la carn la pròxima tardor.

Si vols fer-nos qualsevol consulta, truca’ns o escriu-nos, estarem encantats d’atendre’t.

T’ha semblat interessant? Comparteix-ho!

FORMEM PART DE:

Col·laborem amb estes entitats, signes de qualitat i fiabilitat.