El Bo Cistella de la Compra podrà sol·licitar-se a partir del 20 d’abril

El xicotet comerç garantirà que l’ajuda de 90 euros arribe a tots els municipis de la Comunitat Valenciana i als col·lectius més afectats per l’augment de la inflació

El Ple del Consell ha aprovat hui el decret llei que regula el programa Bono Cesta de la Compra, que permetrà que més de mig milió de ciutadans de la Comunitat Valenciana accedisquen a una ajuda per a alimentació per valor de 90 euros.

El bo tindrà un format de targeta prepagament (virtual o física), que es podrà gastar en les compres d’alimentació. Aquesta ajuda es podrà sol·licitar des del 20 d’abril fins al 14 de juliol a través de la pàgina web bonocesta.gva.es.

Les famílies o unitats de convivència amb rendes inferiors a 21.000 euros disposaran de 4 mesos a partir de la concessió de l’ajuda per a utilitzar el bo en qualsevol establiment d’alimentació de la Comunitat Valenciana. Els mercats municipals i les xicotetes botigues del sector d’alimentació universalitzaran l’accés al Bo, gràcies a la seua capil·laritat territorial, que garantirà que l’ajuda arribe a tots els municipis i als col·lectius més afectats per l’augment de la inflació.

La Generalitat habilitarà en els pròxims dies un telèfon específic per a resoldre les consultes relacionades amb aquesta ajuda i comptarà amb el suport de les oficines de Correus de la Comunitat Valenciana, on els ciutadans podran rebre ajuda per a sol·licitar el seu bo.

El programa està dotat amb un pressupost màxim de 48,44 milions d’euros i compta amb el suport de CEV Comerç, de la qual forma part Confecomerç.

Xicotet comerç, al costat de la ciutadania

Amb la col·laboració en aquest programa, “el xicotet comerç associat a Confecomerç una vegada més es posa al costat de la ciutadania, en un moment tan complicat com l’actual, amb la àmplia oferta dels nostres mercats municipals i les nostres carnisseries, pescateries, fleques i botigues d’alimentació associades ”, ha destacat el president de la Confederació, Rafael Torres, qui ha ressaltat la important labor de negociació exercida en els últims mesos per Confecomerç per a garantir que el bo fora “el més senzill i accessible possible per als nostres comerços associats”.

Fruit d’això, els mercats de proveïments i les botigues d’alimentació associades – xicotets supermercats, carnisseries-xarcuteries, fleques-pastisseries, pescateries o fruiteries-verduleries, entre altres – “tan sols hauran de disposar d’un datáfono per a procedir al bescanvi dels bons”, ha assenyalat Torres.

El president de Confecomerç ha animat a tots els comerços d’alimentació associats a donar la major difusió a la iniciativa i posar aquesta ajuda en coneixement dels seus clients perquè es puga beneficiar el major nombre de famílies que reunisquen els requisits del programa.

Tant els requisits per a accedir al bo, com les dates i el funcionament estan disponibles en la web bonocesta.gva.es.

Per a descarregar els materials d’aquesta campanya, feu clic ací: https://www.flickr.com/photos/197037394@N04/albums/72177720307630323

Font: Confecomerç

Si vols fer-nos qualsevol consulta, truca’ns o escriu-nos, estarem encantats d’atendre’t.

T’ha semblat interessant? Comparteix-ho!

FORMEM PART DE:

Col·laborem amb estes entitats, signes de qualitat i fiabilitat.