Díes Europeus Artesanía 2024

Els Dies Europeus de l’Artesania, organitzats per la Fundació EOI-Fundesarte, al costat de Oficioyarte – Organització dels Artesans d’Espanya, i en els quals també participa el Centre d’Artesania de la Comunitat Valenciana, se celebraran del 2 al 7 d’abril de 2024.

Es tracta d’una acció en la qual participen diferents països europeus de manera simultània, en el marc de la qual s’acullen tot tipus d’activitats gratuïtes que acostaran a visitants i curiosos de totes les edats a l’esfera de la creació artesanal. Fires, jornades de portes obertes en tallers o en el núvol, demostracions en directe, exposicions presencials o virtuals, conferències, etc. tant en format presencial, respectant totes les mesures de protecció, com en format virtual o tots dos alhora.

L’objectiu d’esta acció és acostar al públic el món del patrimoni i de la creació, mitjançant una oferta d’activitats entorn del sector de l’artesania per a totes les edats, i tractar de consolidar este esdeveniment com a festa europea de les arts i els oficis, sumant cada any més països a esta iniciativa.

En este sentit, el Centre d’Artesania de la Comunitat Valenciana acollirà durant estos dies diferents activitats, exposicions i tallers.

La programació completa dels Dies Europeus de l’Artesania pot consultar-se en la web www.diasdelaartesania.es, on els artesans i institucions poden proposar les seues activitats.

Font: Centre d’Artesanía de la CV.

Si vols fer-nos qualsevol consulta, truca’ns o escriu-nos, estarem encantats d’atendre’t.

T’ha semblat interessant? Comparteix-ho!

FORMEM PART DE:

Col·laborem amb estes entitats, signes de qualitat i fiabilitat.