Les vacances d’estiu són vacances, ni més ni menys. És el teu moment per a descansar i recuperar forces. Des del Gremi de carnissers-xarcuters volem donar-te alguns consells perquè  ?D I S F R O T E S : ?

⏳ 1. Recupera el teu temps.

Quant fa que no et sentes enfront d’un café amb un bon llibre? Les vacances d’estiu són perfectes per a dedicar-li una mica de temps a les coses que ens agrada fer i per a les quals mai trobem un lloc. Llegir, escoltar música, permetre’s el luxe de caminar sense presses i sense rumb fix… i dedica-li temps a la persona que més importa: tu mateix/a.

? 2. Cura de somni.

Descansa profundament dormint i desconnectant de les pressions del dia a dia. Si ho necessites i el teu cos te’l demana no et pressiones, i fes-ho.

?‍?‍?‍? 3. Gaudeix de la família i amics.

Que per a això estàs de vacances, centra’t en ells i aprofita el temps al màxim…

? 4. Prohibit parlar de treball.

Val qualsevol tema menys aquest… Parla de les activitats diàries, la família, de qualsevol tema d’actualitat, però deixa el treball al marge per uns dies.

En resum, des de Grecarval, et desitgem unes vacances enriquidores i un retorn amb energies renovades per a continuar creixent personalment. No obstant això, no oblides la importància de continuar creixent també com a professional.