Convocats els II Premis CEC

Les candidatures poden presentar-se des del 23 de juny fins al 15 de setembre de 2023

La Confederació Espanyola de Comerç (CEC), de la qual forma part Confecomerç, ha convocat els Premis CEC 2023, que promouran el reconeixement social de la figura del comerciant i divulgaran la seua labor de servei a la societat.

Es tracta de la segona edició d’aquests premis, que suposen un reconeixement nacional a la labor realitzada pels i les professionals del comerç associat.

En l’edició de 2022, un comerç de la Comunitat Valenciana, Benvolgut Aperitius, situat en el Mercat Central de València i soci de Confemercats i de Confecomerç, va rebre el guardó al Millor Comerç de l’Any 2022. 

El títol de Millor comerç urbà de 2022 també va recaure en un comerç associat a Confecomerç, en aquest cas a través de la Va unir de Comerç de Vila-real (UCOVI): El Món d’Ausiàs.

Categories dels II Premis CEC

Enguany, la Confederació Espanyola de Comerç reconeixerà novament l‘excel·lència empresarial en el xicotet i mitjà comerç espanyol en sis categories diferents:

Comerç de l’àmbit rural
Comerç de l’àmbit urbà
Comerç innovació tecnològica
Comerç històric (generacional)
Comerç eficiència energètica
Comerç de l’any

El lliurament de guardons tindrà lloc durant la celebració del Congrés Anual de CEC, que tindrà lloc a Madrid (data pendent de confirmar).

Les candidatures poden presentar-te des del 23 de juny i fins al 15 de setembre a través d’un formulari web en la pàgina www.cec-comercio.org.

Les bases dels premis especifiquen els requisits per a participar i informació a presentar, a fi que aquells interessats puguen començar a preparar la seua candidatura si així ho desitgen.

Font: Confecomerç.

Si vols fer-nos qualsevol consulta, truca’ns o escriu-nos, estarem encantats d’atendre’t.

T’ha semblat interessant? Comparteix-ho!

FORMEM PART DE:

Col·laborem amb estes entitats, signes de qualitat i fiabilitat.