Convocades les ajudes de Comerç per a 2023

La Direcció General de Comerç ha publicat la convocatòria anticipada de les ajudes en matèria de comerç, consum i artesania corresponents a l’exercici 2023 que, entre altres, finançaran les actuacions que duguen a terme els xicotets i mitjans comerços de la Comunitat Valenciana per a dinamitzar l’activitat comercial i dotar al sector d’un major atractiu i competitivitat.

Aquestes subvencions estan dotades amb un pressupost que ascendeix a 16.695.000 euros.

El termini per a presentar les sol·licituds comença el pròxim 11 de gener i finalitza el 3 de febrer de 2023.

Queden pendents de publicació les ajudes de *AVALEM *Comerç per a pimes i *autònoms de comerç i INVERSIONS EN OBRADOR (empreses i *autònoms amb *DCA).

D’altra banda, existeix una altra línia de subvencions per a ajudes per a projectes tecnològics de 2022, que comprenen plans i projectes de contingut tecnològic, innovador i sostenible en el sector comercial i han d’haver-se executat entre l’1 de gener de 2022 i la data de presentació de la sol·licitud.

Les bases reguladores a les quals es fa referència enguany són dues, les que ja estàvem treballant en anys anteriors de novembre de 2018 i l’ordre 5/2022 publicada en el DOCV del 6 de juny que introdueix modificació de l’anterior.

Us adjuntem un document resumeixen d’aquestes subvencions i us anirem informant de les *pròximes publicacions.

Més *info: https://n9.cl/sps79

 

Si vols fer-nos qualsevol consulta, truca’ns o escriu-nos, estarem encantats d’atendre’t.

T’ha semblat interessant? Comparteix-ho!

FORMEM PART DE:

Col·laborem amb estes entitats, signes de qualitat i fiabilitat.