Convocades les ajudes de 2022 del Fons Tecnològic per a projectes innovadors i tecnològics de comerços

Els xicotets i mitjans comerços podran accedir a ajudes d’entre 5.000  i 200.000 euros per a el desenvolupament de plans i projectes de contingut tecnològic, innovador i sostenible en el sector comercial.

Les accions han d’haver-se executat entre l’1 de gener de 2022 i la data de presentació de la sol·licitud. Aquesta es pot presentar des de hui dimarts, 10 de gener, fins al pròxim 3 de febrer de 2023.

Accions susceptibles de suport
Es donaran suport a les inversions en:

a) Projectes de noves tecnologies dirigides a millorar diferents àrees de la estratègia comercial en línia i de comunicació, del model de negoci i de la experiència de compra (despeses en inversió referits a la transformació digital).

b) Projectes de noves tecnologies per a la adaptació de l’espai físic de venda tant a les noves necessitats i hàbits dels consumidors com a nous models de gestió (despeses en inversió referits a transformació del punt de venda).

c) Projectes de solucions tecnològiques per a millorar l’eficiència i sostenibilitat del lliurament d’última milla (despeses en inversió relatius a la cadena de subministrament i traçabilitat).

d) Projectes de aplicació de solucions tecnològiques per a millorar l’eficiència en el consum energètic i dels recursos (despeses en inversió relatius a la sostenibilitat i l’economia circular).

En el cas de la línia destinada a xicotetes i mitjanes empreses del comerç minorista, les inversions objecte de subvenció estaran sempre vinculades a l’establiment comercial.

Aquestes ajudes són compatibles amb la percepció d’altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos per a la mateixa finalitat.

Les ajudes de minimis no s’acumularan amb cap ajuda estatal en relació amb les mateixes despeses subvencionables o amb ajuda estatal per a la mateixa mesura de finançament de risc.

Més informació.

 

 

Si vols fer-nos qualsevol consulta, truca’ns o escriu-nos, estarem encantats d’atendre’t.

T’ha semblat interessant? Comparteix-ho!

FORMEM PART DE:

Col·laborem amb estes entitats, signes de qualitat i fiabilitat.