CONDICIONS GENERALS DE LA COPA D’EUROPA DE CARNSSERIA ARTESANAL EN CLERMONT-FERRAND (FRANÇA) – 7 I 8 DE NOVEMBRE DE 2021

CONDICIONS GENERALS de la

Copa d’Europa de carnisseria artesanal

En Clermont-Ferrand (França) – 7 i 8 de novembre de 2021

 

La Federació Francesa de Carnissers organitzarà els Primers «Meatings» en Clermont-Ferrand els dies 7 i 8 de novembre de 2021, en presència de nombrosos professionals i jóvens carnissers. Com a part d’este esdeveniment, es duran a terme intercanvis entre col·legues entorn del tema de la innovació en la carnisseria artesanal.

En esta ocasió també s’inaugurarà la 1a Copa d’Europa de Carnisseria per Equips. Permetrà als participants reunir-se amb col·legues europeus, promoure el comerç de la carn i demostrar que «¡Junts hem aprés molt uns d’altres! » Ens complau afegir que el Gremi de Carnissers-Xarcuters de València i Província porta una representació. Ara vos donarem més informació:

 

NOM DEL CONCURS: « Copa d’Europa de carnisseria artesanal »

DATA DE LA COMPETICIÓN: 7 i 8 de novembre de 2021

DURACIÓ DEL CONCURS: Diumenge 7 de novembre d’11 a 17 hs. al Dilluns, 8 de novembre de 7:30 am a 10:30 am Anunci de resultats el dilluns 8 de novembre a les 12:30 pm

LOCALIZACIO : en el POLYDÔME de Clermont-Ferrand (63100 – Puy de Dôme) – França Place du Premier Mai, 63100 Clermont-Ferrand

ORGANITZADORS: Federació Francesa de Carnissers i Sarl CGBF 98 bulevar Pereire en PARIS (75017) França

NÚMERO D’EQUIPS: 8 màxim, cada equip estarà compost per: dos jóvens carnissers o aprenents (un menor de 35 anys, l’altre menor de 25) , tres professionals Senior en actiu i un jutge.

Article 1: OBJECTE DEL CONCURS En el marc dels «Meatings», la Federació Francesa de Carnissers i la CGBF organitzen un concurs destinat a mostrar les tècniques de tall, elaboració i presentació de productes carnis en una vitrina.

Article 2: ACCEPTACIÓ DE LES CONDICIONS GENERALS.

 La inscripció i participació en el concurs implicarà l’acceptació sense reserves d’estes condicions generals i de les que es definiran en les bases del concurs.

Article 3: PARTICIPANTS

Estan admesos a competir en la categoria “jóvens professionals” carnissers (hòmens o dones) en formació o aprenentatge o menors de 25 anys, carnissers jóvens (hòmens o dones) al final de la seua formació i majors de 35 anys. Estan admesos a competir en la categoria «Seniors», empleats i líders empresarials (hòmens o dones) en activitat.

Article 4: INSCRIPCIONS AL CONCURS

S’han de rebre les inscripcions, junt amb el pagament de la quota d’inscripció de 500 EUR per equip (esta quantitat de 500 EUR es reembossarà als equips presents en la competició després de l’esdeveniment) . Si és possible, envie la inscripció abans del 30 de setembre a la direcció següent: CFBCT / CGBF 98 bulevar Pereire 75017 PARÍS França

CFBCT / CGBF

98 boulevard Pereire

75017 PARÍS

França

O per correu electrònic: communication@boucherie-france.org
La data final d’inscripció es comunicarà als equips al setembre.

Article 5: SUBMINISTRAMENT DEL MATERIAL DE TREBALL
La carn i la vitrina seran proporcionats pel país organitzador. Les espècies amb què treballar són: corder, vedella, vaquí, porcí, aus de corral.

Article 6: CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ

Els participants de cada equip hauran de portar roba de treball uniforme durant la duració de les proves.

Així mateix, hauran de portar vestimenta professional uniforme durant la cerimònia de premiación (jaqueta d’uniforme amb pantaló negres i sabates negres) .

Els candidats han de portar el dia de la competició: les seues ferramentes, els seus vestits i tot el que puga ser utilitzat per a la realització de la vitrina.

Els membres organitzadors de la competició es faran càrrec dels equips participants a la seua arribada (i fins a la seua eixida) , amb tren o avió, en CLERMONT- FERRAND (63) o LIÓ (69) , a saber:

– Trasllats a l’hotel / estació de tren o aeroport.

– nits d’hotel els dissabtes i diumenges i desdejuni (prop de la competició) .

– menjars (esmorzar + sopar) fins al migdia del dilluns incloses

Els equips que viatgen amb cotxe seran arreplegats a la seua arribada a l’hotel.

 

Article 7: COMPOSICIÓ DEL JURAT

Estarà compost per un president del país amfitrió i un professional de cada país participant en la competició.

En conseqüència, cada equip ha de proposar un jutge.

 

Article 8: CRITERIS D’AVALUACIÓ

Els criteris d’avaluació s’establiran sobre les tècniques de treball, el respecte, la valoració del material i la presentació de les vitrines.

 

Article 9: MÈTODE DE CLASSIFICACIÓ

Només es realitzarà una classificació per país i no per competidor.

 

Article 10: DESIGNACIÓ DELS EQUIPS GUANYADORS

L’anunci dels resultats tindrà lloc el dilluns després de la deliberació del jurat en l’amfiteatre del Polydôme de Clermont-Ferrand al voltant de les 12:30 hores.

No es realitzarà cap comunicació dels resultats abans de la proclamació oficial.

Els membres del jurat es referiran a criteris de puntuació precisos que es comunicaran al moment oportú.

 

Article 11: ASSIGNACIÓ DE PREUS ESPECIALS
Independentment dels premis atorgats a la competició, també s’atorgaran un “premi públic especial” i un “premi especial IBC” (Confederació Internacional de Carnissers).

Article 12: RESPONSABILITAT

Els membres organitzadors del concurs declinen tota responsabilitat si, en cas d’emergència, esdeveniments fora del seu control o necessitats justificades, li’ls induïra a acurtar, ampliar, modificar o cancel·lar el concurs.

No es fa responsable de cap fet que no els siga imputable i que impossibilite l’organització o la continuació de la competició.

La participació en el concurs és responsabilitat dels equips participants i cada un d’ells és responsable de la veracitat de la informació que brinden.

La participació en el concurs implica l’acceptació per part de l’inscrit o participant de totes les bases del concurs, que serà invitat a llegir abans del concurs.

Per tant, els membres organitzadors poden excloure a qualsevol participant que no complisca amb les regles de la competició en qualsevol moment i sense previ avís.

Els participants no podran impugnar les decisions del jurat ni exigir al jur

 

Article 13: DRETS D’IMATGE

Els participants poden ser filmats i fotografiats durant la competició. Autoritzen expressament a l’organitzador a utilitzar gratuïtament, per a la promoció de l’espectacle, qualsevol imatge, sobre qualsevol suport, presa durant el concurs en què es presente el (els) participant (s) sense restricció ni reserva i sense que açò li conferisca cap dret. a remuneració o qualsevol avantatge diferent de l’atribució del seu premi.

Esta autorització està limitada a un període de CINC (5) anys, des de l’inici de la competició. Els usos no poden infringir la privacitat i no és probable que danyen o causen cap perjuí.

Les presents condicions generals del Concurs «Copa d’Europa de Carnisseria Artesanal» s’incorporaran a les bases generals del concurs que seran remeses a cada equip inscrit definitivament.

 PROGRAMA RECOLZAT PER L’ORGANITZACIÓ:

Dissabte 06 nov. 2021:

– Trasllat de l’estació de tren o de l’aeroport a l’hotel.

– Recepció d’equips en l’hotel

– Reunió informativa i còctel de benvinguda abans del sopar

– Sopar en l’hotel

 

Domingo 07 nov. 2021:

– Desdejuni en l’hotel

– Instal·lació en el lloc de la competició en el Polydôme de Clermont-Ferrand

– Al voltant de les 10:30 am inici de la competició

– (Refrigeri – esmorzar)

– 4:30 pm Fi de la competició – Al voltant de les 17: 30h «Carnes»

– 20: 30h Fi «Carns»

– Sopar de gala a les 21:00 h en el Polydôme

– 11:00 pm Trasllat a l’hotel

 

Dilluns 08 nov. 2021:

– Desdejuni en l’hotel

– 7:30 am Represa de la competició

– 10:30 am Fi de la competició

– 10:30 am a 12:00 pm Puntuació i emmagatzemament

– 12:30 pm Proclamació de resultats

– 1:30 pm Còctel de clausura en el Polydôme

– 3:00 pm Fi de l’esdeveniment

– Trasllat a l’estació de tren o aeroport.

Si vols fer-nos qualsevol consulta, truca’ns o escriu-nos, estarem encantats d’atendre’t.

T’ha semblat interessant? Comparteix-ho!

FORMEM PART DE:

Col·laborem amb estes entitats, signes de qualitat i fiabilitat.