CONCURSOS DEL COMERÇ ESPECIALITZAT DE LA CARN I ELS SEUS DERIVATS: INSCRIPCIÓ OBERTA

Des d’IFEMA i EDUCARNE premiaran els carnissers, charcuteros, pollastrers i triprers especialitzats, en la pròxima edició de la fira internacional del sector carni, Meat Attraction, que se celebrarà els dies 8, 9 i 10 de març de 2022; i que comptarà esta vegada amb The Butcher’s Shop, un espai exclusiu per als professionals del comerç carni especialitzat.

La final dels dos primers concursos, Millor Carnisser Jove i Millor Hamburguesa Artesana, es durà a terme en la pròpia fira, on els finalistes es disputaran els primers llocs, en directe. Mentres que el tercer concurs, que atorga premis a la digitalització en tres categories diferents, decidirà els seus guanyadors en el mes de febrer, encara que no es desvelaran fins al 9 de març en Meat Attraction.

El termini de presentació de candidatures està ja obert i es tancarà el 31 de gener (inclusivament) . Cada concurs comptarà amb un jurat especialitzat i expert en la temàtica concreta, que estarà també present en la fira.


Jove

Obert a tots els professionals júnior de menys de 30 anys, a nivell nacional, este concurs obrirà la IV Edició de Meat Attraction, el 8 de març a les 10 h. Els tres finalistes, prèviament seleccionats per un jurat especialitzat, es batran en duel en directe, despiezando una canal de corder i realitzant un elaborat artesà innovador amb carn de porc. Click Ací per a consultar les bases del concurs.

 

 

Millor Hamburguesa Artesana

L’artesania en l’elaboració és una de les característiques que més destaca en el comerç especialitzat de la carn i els seus derivats, empreses majoritàriament familiars que realitzen elaborats carnis totalment personals i exclusius, moltes vegades amb receptes que, sense perdre la tradició, han passat per diverses generacions, reinventant-se i adaptant-se a les preferències del consumidor en cada moment. Per això, l’elaborat carni més famós de tots els temps havia de tindre el seu lloc en Meat Attraction: l’hamburguesa

Qualsevol comerç carni especialitzat d’Espanya, que realitze una recepta de forma realment artesanal, podrà participar. Després d’una preselecció, arribaran a la final, que se celebrarà el 9 de març a les 11 h., tres propostes, i els seus creadors hauran de defendre-les, perquè només una ostentarà el primer lloc.

Si les condicions sanitàries ho permeten, les elaboracions presentades podran ser degustades pels assistents. Click Ací per a consultar les bases del concurs.


Premis a la digitalització del comerç especialitzat de la carn i els seus derivats

Carnisseries, xarcuteries, pollerias i triperies especialitzades podran presentar els seus projectes a tres categories:

1) Millor estratègia en xarxes socials;
2) Millor e-commerce,
3) Millor projecte de digitalització en l’establiment.

Com en els dos concursos anteriors, un jurat d’experts decidirà els guanyadors en cada una de les categories. Estos s’anunciaran en el mes de febrer i arreplegaran el seu premi en Meat Attraction, el 9 de març a les 16 h. Posteriorment, participaran en una taula redona, on explicaran els seus projectes i parlaran de la digitalització en el futur del comerç especialitzat de la carn i els seus derivados. Click Ací per a consultar les bases del concurs.

Si vols fer-nos qualsevol consulta, truca’ns o escriu-nos, estarem encantats d’atendre’t.

T’ha semblat interessant? Comparteix-ho!

FORMEM PART DE:

Col·laborem amb estes entitats, signes de qualitat i fiabilitat.