CEDECARNE PRESENTA A la SELECCIÓ ESPANYOLA DE CARNISSERS

  • Per fi Espanya compta amb la seua Selecció Oficial de Carnissers, que representarà a la carnisseria espanyola en el pròxim World Butcher’s Challenge -el mundial de la carnisseria-, que se celebrarà a París al març de 2025.
  • Els integrants del primer equip oficial de carnissers nacional van ser presentats el passat cap de setmana en la celebració de la I Trobada d’Artesans de la Carn, punt de trobada dels professionals de la carnisseria-xarcuteria, organitzat per Agrifood Comunicació i CEDECARNE.

CEDECARNE, la Confederació Espanyola de Detallistes de la Carn, ha posat en marxa un somni que perseguia des de fa molt temps: que Espanya comptara -igual que molts altres països- amb la seua pròpia Selecció Espanyola de Carnissers, que el seu patrocinador oficial és INTEROVIC, la Interprofessional de l’Oví i Caprí d’Espanya. Nou integrants, seleccionador i entrenador, que representaran a la carnisseria espanyola en competicions internacionals, amb el següent objectiu fixat a París 2025, en el World Butcher’s Challenge -el mundial de la carnisseria-.

A Espanya hi ha més de 24000 empreses de carnisseria, que empren 60000 professionals de l’ofici. No obstant això, és un dels pocs països que, malgrat tindre nivell, tradició i innovació, no comptava fins hui amb un equip oficial que li representara en les múltiples competicions internacionals que se celebren entorn del sector, el qual compta amb un alt reconeixement en molts països d’Europa i Amèrica.

Ara, gràcies a l’aposta i esforç de CEDECARNE, Espanya serà present en el pròxim mundial de la carnisseria i en moltes altres trobades. Ho farà amb un equip de categoria, que ja ha començat els seus entrenaments, i que ha sigut seleccionat per tot el territori nacional. Els seus integrants van ser presentats oficialment el passat cap de setmana en la I Trobada d’Artesans de la Carn:

Bruno Casal (Narón, Galícia).
José Luis Collazos (Valladolid).
Alberto Ederra (Pamplona). Especialista en desossat.
Verónica Escobar (València). Especialista en desossat i elaboració.
Toni Gillaumet (Balaguer, Lleida). Especialista en desossat i elaboració.
Daniel Herrero (Fuenlabrada, Madrid). Especialista en desossat i elaboració.
Ana París (Balaguer, Lleida). Especialista en elaboració i presentació.
Raúl Pérez (Parla, Madrid). Especialista en elaboració i presentació.
José Luis Rodríguez (Madrid). Especialista en desossat.
Raquel Vañó (Alcoi, Alacant). Especialista en elaboració i presentació.
Javier Vaqueiro (Vigo). Especialista en desossat i elaboració.
Clic Ací per a visitar la pàgina de la Selecció Espanyola de Carnissers.

Font: CedeCarne.

Si vols fer-nos qualsevol consulta, truca’ns o escriu-nos, estarem encantats d’atendre’t.

T’ha semblat interessant? Comparteix-ho!

FORMEM PART DE:

Col·laborem amb estes entitats, signes de qualitat i fiabilitat.