Cambra València rep el premi sostenibilitat que concedix Cambra Espanya

• El ministre d’Indústria i Turisme, Jordi Hereu, ha destacat “la vital aportació de les Cambres de Comerç, repartides per tot el territori nacional, en la defensa del comerç i de la indústria”

La Cambra de Comerç de València ha guanyat el Premi Cambra en la categoria de sostenibilitat que convoca la Cambra de Comerç d’Espanya en un acte celebrat el passat 24 de maig a Madrid amb l’assistència del Ministre d’Indústria i Turisme Jordi Hereu, que va fer lliurament del reconeixement al president de Cambra València, José Vicente Morata.

Cambra València ha obtingut este premi que valora les bones pràctiques en la xarxa de cambres espanyoles per la posada en marxa de la “Oficina de Sostenibilitat”, que ajuda les empreses i administracions locals a ser més sostenibles d’una manera pràctica i generant impacte. Com a complement a l’Oficina de Sostenibilitat, la Cambra té un Portal de Sostenibilitat on les empreses poden obtindre informació i solucions per a avançar en matèria de sostenibilitat. En arreplegar el guardó, el president de la Cambra de València, José Vicente Morata, ha recordat que les Cambres estan per a “sensibilitzar, informar i formar” a les pimes en matèria de sostenibilitat per a ajudar-les en el seu creixement.

En esta tercera edició dels Premis Cambres, Cambra Espanya ha premiat a més a la Cambra de Múrcia en la categoria d’Internacionalització; la Cambra de Tarragona en Digitalització; la Cambra de Madrid en Formació; la Cambra de la Corunya en Emprenedoria; la Cambra de Gran Canària en Arbitratge i la Mediació; i la Cambra de Terol en la categoria de Lideratge Social.
Els Premis Cambres tenen com a propòsit destacar i valorar la contribució de les Cambres territorials en àmbits de gran rellevància per al progrés econòmic i social del nostre país.

El lliurament ha sigut presidida pel ministre d’Indústria i Turisme, Jordi Hereu, qui ha assenyalat “la vital aportació de les Cambres de Comerç, repartides per tot el territori nacional, en la defensa del comerç i de la indústria” i ha apel·lat a la seua col·laboració en l’impuls de la reindustrialització del nostre país. “Un gran objectiu en el qual necessitem el concurs de tots, també el de les Cambres territorials i el de la Cambra de Comerç d’Espanya, per a ajudar-nos en este camí. Perquè només junts, les empreses, el sector públic i institucions com les cambres, podrem aconseguir els reptes que ens exigix el futur”, ha assenyalat.

Des de la Cambra d’Espanya, el seu president, José Luis Bonet, ha subratllat que “a través dels Premis Cambres 2023 volem reconéixer el magnífic treball que les cambres realitzeu a favor de les empreses i la societat”. En la seua intervenció ha recordat que “el nostre compromís com a cambres de comerç és aconseguir que es reconega el paper clau que les empreses exercixen com a creadores de riquesa i ocupació en un sistema d’economia social de mercat com el nostre. Espanya és un país de pimes, que necessiten tot el nostre suport i suport perquè mantinguen l’ànim i no s’acovardisquen davant les moltes dificultats a les quals han de fer front.”

Composició del jurat

El jurat ha estat integrat pel president de la Cambra d’Espanya, José Luis Bonet qui ha exercit com a president d’este; la directora general de la Cambra de Comerç d’Espanya, Inmaculada Riera, així com representants de cinc empreses que formen part del Comité Executiu de la institució: José Juan Pérez Tabernero de Banc Santander; Eva Piera de MAPFRE; Eduardo Montejo d’Ayala d’Iberdrola; María José Lanuza de Telefónica i José Luis González Besada d’El Corte Inglés. I va actuar com a secretari del jurat el secretari general de la Cambra de Comerç d’Espanya, Adolfo Díaz-Ambrona.

A l’hora de valorar les diferents iniciatives el jurat ha tingut en compte, entre altres qüestions, els seus resultats qualitatius, la inversió realitzada, el nombre d’empreses beneficiàries i la col·laboració amb altres cambres, així com amb altres organismes.

Font: Camara Valencia

Si vols fer-nos qualsevol consulta, truca’ns o escriu-nos, estarem encantats d’atendre’t.

T’ha semblat interessant? Comparteix-ho!

FORMEM PART DE:

Col·laborem amb estes entitats, signes de qualitat i fiabilitat.