Cambra València reconeix la trajectòria centenària de vint empreses

VALÈNCIA (VP). L’alcaldessa de València, Mª José Catalá, i el president de Cambra València, José Vicente Morata, van entregar en la passada vesprada del 23 d’abril els diplomes a les empreses, concedits per la Cambra de Comerç de València, en un acte celebrat en la Llotja de València.

El reconeixement per la seua trajectòria centenària va ser per a les empreses: L’Àngel de Plata, Forn Raúl, Cooperativa Hortofructícola d’Alzira “Alzicoop” Coop. V., Carnisseries Rodrigo, Cereria Mollá 1899, Casa Colau Vins i Licors, Cooperativa Valenciana del Camp Va unir Cristiana, Farmàcia Ejarque CB, Joieria Rellotgeria Santandreu, Bar La Pilareta, Joieria-Orfebreria Pajarón, Cellers La Pascuala, Ascensors Domingo, Associació d’Exportadors de Creïlles, Bar Restaurant Llopis, Forn Mahiques, El Bressol Comunions, Ràdio Colón, Tancaments Cristalleria Colomina i Green Box SL.

En la seua intervenció, José Vicente Morata va dedicar unes paraules emotives cap a les empreses premiades: “Sé el difícil que és mantindre un negoci dècada rere dècada, adaptant-se als successius canvis del mercat, del consumidor i de la societat, travessant èpoques de crisis i de bonança. Mantindre una empresa requerix de molt d’esforç, sacrifici i dedicació. Totes elles poden estar legítimament orgulloses perquè durant cent anys han contribuït a crear riquesa per a la Comunitat Valenciana, i també perquè amb la seua història són part del patrimoni valencià, testimonis i protagonistes del segle transcorregut”.

A l’acte, celebrat en la Llotja de València, van assistir, entre altres autoritats, la tinenta d’alcalde i Regidor d’Hisenda i Pressupostos, María José Ferrer San Segundo, el Regidor de Relacions Institucionals, Juan Carlos Caballero, la Regidor d’Innovació i Turisme, Paula Llobet i el Regidor Delegació Comerç i Mercats, Santiago Ballester, el Ple i Comité Executiu de Cambra València i el patronat del Consolat de la Llotja, així com convidats de les empreses centenàries.

Font: València Plaza.

És un plaer poder dir que agremiadts com José Rodrigo, de Carnisseries Rodrigo, és empresa centenària i va rebre un reconeixement per això en esta gala. Enhorabona de nou!

No obstant això, no és l’únic, tenim moltes! Si vols veure-les, veu a les nostres dos últimes revistes (n.10 i n.11) dona’ls una ullada.

Si vols fer-nos qualsevol consulta, truca’ns o escriu-nos, estarem encantats d’atendre’t.

T’ha semblat interessant? Comparteix-ho!

FORMEM PART DE:

Col·laborem amb estes entitats, signes de qualitat i fiabilitat.