BENEFICIS DE LA CARN DE VAQUÍ

La carn de vaquí té grans propietats que la convertixen en una opció perfecta per a incloure-la en el menú diari. Pel seu sabor i els seus nutrients, proporciona al cos humà grans beneficis.

Entre les seues principals qualitats, destaquem el seu alt contingut en sarcosina (encarregada de subministrar energia i que contribuïx a augmentar la musculatura) . D’altra banda, el seu alt nivell de vitamina B6 accelera el metabolisme i millora el sistema immune.

Font d’àcid linoleico, el seu percentatge de greix és dels més davall dins dels diferents tipus de carn. A més, l’àcid linoleico, igual que el zinc i el magnesi que conté la carn de vaquí, la convertixen en una gran font d’antioxidants.

Per tots estos motius, la carn de vaquí es convertix en una opció perfecta per a incloure-la en la teua dieta, aportant més varietat de proteïnes en els teus plats. Noves possibilitats s’obrin en la teua cuina, amb receptes d’allò més saboroses que faran deliciosos els teus plats.

A més, uns dels avantatges que obtindràs si compres la carn de vaquí en la teua carnisseria més pròxima, a més d’assegurar la seua qualitat, és l’atenció i la delicadesa a l’hora de preparar-te els talls de la manera més adequada a allò que vullgues cuinar.

Aprofita’t de l’experiència del teu carnisser i trau-li tot el partit a la carn de vaquí. Deixa’t aconsellar i atrevix-te amb noves receptes o redescobrix plats que tenies oblidats.

Si vols fer-nos qualsevol consulta, truca’ns o escriu-nos, estarem encantats d’atendre’t.

T’ha semblat interessant? Comparteix-ho!

FORMEM PART DE:

Col·laborem amb estes entitats, signes de qualitat i fiabilitat.