DESCOBRIX ELS BENEFICIS DE LA CARN DE PORC

Per sabor i tradició la carn de porc és un producte recurrent en la cistella d’anar a comprar. Un aliment saludable que et permet tindre una dieta rica en proteïnes, vitamines i minerals. Una opció perfecta per a tota la família.

Per què comprar carn de porc?

Un sabor suau i una textura tendra, perfecta per als més menuts de la casa. A més, el seu contingut en greixos saludables, proteïnes d’alta qualitat, vitamines i minerals ho convertixen en la perfecta aportació energètica per al correcte desenrotllament dels més xicotets.

Al ser una carn magra, el greix està més localitzada que en un altre tipus de carns i pot separar-se més fàcilment segons el tall. Per això, peces com el rellomello i el llom són perfectes per a esportistes i xiquets.

La gran varietat culinària que oferix, sens dubte, és un dels seus majors atractius. A l’hora de cuinar hi ha moltíssimes receptes que potencien i es beneficien de la textura de la carn de porc convertint-se així en una opció perfecta.

En resum, és una de les carns més versàtils, per això ens permet comptar amb un tall perfecte per a cada ocasió. A més de ser una de les carns més econòmiques, la qual cosa li convertix en una aposta segura a l’hora d’encertar en les elaboracions més senzilles.

No dubtes a preguntar-li al teu carnisser de confiança pels diferents talls i coneix que peça s’adapta més a les teues receptes. Aconseguix traure-li el màxim partit i aconseguir plats plens de sabor que conquistaran el paladar dels que les proven.

 

Si vols fer-nos qualsevol consulta, truca’ns o escriu-nos, estarem encantats d’atendre’t.

T’ha semblat interessant? Comparteix-ho!

FORMEM PART DE:

Col·laborem amb estes entitats, signes de qualitat i fiabilitat.