5 dades positives sobre el formatge en el Día Mundial del Formatge

El passat 27 de març, es va celebrar del Dia Mundial del formatge i des d’Educarne van voler celebrar-lo amb 5 dades sobre aquest producte que faran que t’encante encara més.

1. Un gran aliat per a la salut dels nostres ossos. L’alt contingut en calci del formatge és una gran ajuda per a la salut dels ossos, tenint d’aquesta manera un efecte positiu en la lluita contra l’osteoporosi i altres malalties dels ossos.

2. Enforteix les nostres dents i manté la nostra boca sana. Gràcies al calci que posseeix aquest producte, el seu consum ajuda a enfortir les nostres dents i, a més, redueix la placa bacteriana, estimula la producció de saliva i manté la nostra boca neta de manera natural.

3. Augmenta la nostra resistència immunològica. El formatge té un alt contingut en vitamines (A, D, B1, B2, B9, i B12, entre altres) , necessàries per a enfortir el sistema immunològic del nostre organisme.

4. Ajuda a mantindre una pell sana. El gran contingut en vitamina B del formatge és un aliat molt important perquè la nostra pell tinga millor aspecte.

5. Una porció diària per a mantindre els nivells recomanats del calci. L’Organització Mundial de la Salut recomana consumir, almenys, 800 mil·ligrams de calci al dia, quantitat que correspon a una porció de formatge.

Font: Educarne.

Si vols fer-nos qualsevol consulta, truca’ns o escriu-nos, estarem encantats d’atendre’t.

T’ha semblat interessant? Comparteix-ho!

FORMEM PART DE:

Col·laborem amb estes entitats, signes de qualitat i fiabilitat.